Demet Özdemir ve Engin Akyürek'li Adım Farah'ın yayın günü belli mi oldu? Dizi ne zaman başlıyor?

Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrolünde oynadığı 'Adım Farah' dizisinin yayın tarihi netleşti. Peki Adım Farah ne zaman yayınlanacak? Adım Farah'ta kim kim canlandıracak?Adım Farah dizisinin konusu ne? Adım Farah oyuncuları kimler? Adım Farah dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Adım Farah dizisi fragmanı yayınlandı mı? Adım Farah dizisi nerede çekiliyor? Adım Farah dizisi uyarlama mı? Adım Farah'ın Tahir'i kimdir? Engin kimdir? Adım Farah'ın Farah'ı kimdir? Demet Özdemir kim?

Volkan Usta
31 Ocak 2023 - 22:26
Kültür Sanat

Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in başrollerinde yer aldığı ‘Adım Farah’ dizisinin hangi gün ekrana geleceği belli oldu. İşte detaylar!

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği yönetmen koltuğunda Recai Karagöz'ün oturduğu ve senaryosunu Deniz Dargı, M. Cem Görgeç ve S. Cenk Boğatur’un birlikte kaleme aldıkları “Adım Farah”, dizisinin Çarşamba günleri FOX ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

23-01/31/adim-farah-1.jpg

ADIM FARAH'IN KONUSU NE?

Çok yakında FOX ekranlarında olacak dizi; ülkesinden kaçmak durumunda kalan ve yasa dışı olarak oğluyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Farah'ın (Demet Özdemir) istemeden bir cinayete şahit olması ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile kesişen hayatlarını konu alacak.

23-01/31/adim-farah-3.jpg

ADIM FARAH DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Adım Farah dizisi; Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in yanı sıra; Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk ve Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi birbirinden güçlü isimleri de izleyici ile buluşturacak.

(Birsen Altuntaş)

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin