Demet Özdemir'in yeni dizisi Evim'in kadrosuna yeni oyuncu katıldı!

Sevilen oyuncuların yeni dizisindeki bir isim daha belli oldu.

Merve Mutlu
13 Kasım 2019 - 17:38
Yeni Bölüm

Başrollerinde en son Erkenci Kuş dizisinde rol alan Demet Özdemir ile Siyah Beyaz Aşk dizisi ile yükselişe geçen İbrahim Çelikkol'un yer alacağı açıklanan Evim dizisinin kadrosunda yer alan isimlerden biri belli oldu. 

19-11/13/evim-dizisin-e-yeni-oyuncu.png

tv8 ekranlarında yayınlanması beklenen ve hazırlıkları devam eden dizi OG Medya imzası taşıyor. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun "Camdaki Kız" adlı eserinden uyarlanarak hazırlanan diziye  "İstanbullu Gelin" dizisinin oyuncularından Fatih Koyunoğlu’nun ardından "Sen Anlat Karadeniz"in Saniye'si, usta oyuncu Nurşim Demir de katıldı.

19-11/13/nursim-demir.jpg

Evim dizisinde Mehdi karakterini İbrahim Çelikkol canlandırarak başrolü üstlenecek. Mehdi'nin annesi karakterini ise Nurşim Demir canlandırıyor. Büyük zorluklarla sınanacak olan Zeynep ve Mehdi aşkını anlatacak diziye ayrıca Zuhal Gencer ve Kağan Taşaner'in de dahil olduğu tv100'ün haberinde yer alan bilgiler arasında.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin