Deniz Baysal ve Devrim Özkan "Ne Gemiler Yaktım"da partner oluyor! Cast çalışmaları sürüyor!

TRT 1'in Teşkilat dizisinden ayrılan ve birçok proje için teklif alan Deniz Baysal sonunda aradığı yapımı bulmuş gibi gözüküyor. Peki Deniz Baysal hangi yapımla anlaştı? Deniz Baysal'ın yeni dizisi ne? Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu ne? Ne Gemiler Yaktım dizisinde kimler rol alacak? Ne Gemiler Yaktım dizisi uyarlama mı? Ne Gemiler Yaktım dizisinin çekimleri ne zaman başlıyor? Ne Gemiler Yaktım dizisinde Deniz Baysal'ın rol arkadaşı kim? Ne Gemiler Yaktım dizisi ne zaman, nerede yayınlanacak? Deniz Baysal kimdir? Devrim Özkan kimdir?

Volkan Usta
15 Eylül 2023 - 12:38
Kültür Sanat

Deniz Baysal ve Devrim Özkan‘ı buluşturan “Ne Gemiler Yaktım” dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. İşte detaylar!

Banu Kiremitçi Bozkurt‘un yazdığı Ay Yapım imzalı dizi Show TV‘de yayınlanacak. Henüz yönetmeni netleşmeyen dizide Baysal “Yasemin”, Özkan “Fidan” rollerine hayat verecek.

23-08/29/erkan-kolcak-kostengil-actor-5.jpg

Dizide Toprak rolünü Erkan Kolçak Köstendil canlandırırken Fidan’ın (Devrim Özkan) eşi Rutkay’ı ise başarılı oyuncu Berk Hakman oynayacak. 

23-09/15/0qkecm_gzeyvctdd-9p0rg.jpg

Ekim ayında sete çıkacak olan dizinin kasımda yayında olması planlanıyor.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin