Dilan Çiçek Deniz ile Cem Yiğit Üzümoğlu'lu “Aşk Mevsimi“ filminin çekimleri tamamlandı!

Başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu'nun yer alacağı Aşk Mevsimi filminin çekimleri tamamlandı ve vizyon için gün saymaya başladı. Peki Aşk Mevsimi filminin çekimleri ne zaman başlıyor? Aşk Mevsimi filmi ne zaman vizyona girecek? Aşk Mevsimi filminin konusu ne? Aşk Mevsimi filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Aşk Mevsimi filmi nerede çekiliyor? Aşk Mevsimi filmi uyarlama mı? Dilan Çiçek Deniz kimdir? Cem Yiğit Üzümoğlu kimdir? Duygu Sarışın kimdir?

Volkan Usta
30 Ağustos 2023 - 16:11
Kültür Sanat

Yapımını Sugarworkz’ün yapımcılığını ve yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği ‘Aşk Mevsimi’nin senaryosunu Ali Tanrıverdi ile Murat Şeker birlikte kaleme aldı.

23-07/28/cemyigituzumoglu_duygusarisin.jpg

Dilan Çiçek DenizCem Yiğit Üzümoğlu, Duygu Sarışın’ın başrolünü paylaştığı ‘Aşk Mevsimi’ için geçtiğimiz günlerde okuma provası yapılmıştı. İstanbul’da ve Bozcaada’nın büyülü atmosferinde gerçekleşen filmin çekimlerinin tamamı finalize edildi.

23-07/28/cemyigituzumoglu.jpg

Sezonun en sıcak ve romantik filmi ‘Aşk Mevsimi’ yıllara yayılan hikayesiyle kalplere dokunacak. Gençlik yıllarındaki tutkulu aşkların zaman ilerledikçe nasıl şekillendiğini gösterecek, verilen kararları sorgulatacak, aşk ve mutluluğun çelişkilerini gözler önüne serecek olan film duygusal atmosferiyle sinema seyircisine unutulmaya yüz tutmuş hisleri hatırlatacak.

23-07/28/dilancicekdeniz_alitanriverdi_muratseker.jpeg

Bozcaada‘da sete çıkacak olan filmi Ali Tanrıverdi kaleme alıyor. Dilan Çiçek Deniz ile Perihan Savaş’ı Çukur dizisinden sonra bir kez daha buluşturacak olan filmde Çiçek Dilligil “Latife”yi, Perihan Savaş “Meral”i canlandıracak.

‘Aşk Mevsimi’ yakında sinemalarda…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin