Diriliş Ertuğrul 136. bölüm fragmanı yayınlandı! Diriliş yeni bölümde neler olacak?

TRT ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 136. bölümü geçtiğimiz akşam seyirciyle buluştu. İşte detaylar..

Merve Mutlu
14 Şubat 2019 - 09:13
Yeni Bölüm

Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın Ertuğrul Gazi karakteri ile rol aldığı, İlker Aksum, Hande Soral gibi başarılı isimlerin de güçlü karakterlerle eşlik ettiği Diriliş Ertuğrul dizisinin 136. bölüm fragmanı yayınlandı. 

TRT1 ekranlarında her çarşamba yerini alan ve reyting zirvesini başarı ile koruyan Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde, heyecan dolu bir savaş ateşi tüm izleyenleri saracak.

19-02/14/dirilis.png

Diriliş Ertuğrul yeni bölümde neler olacak?

"Zafer düşmanı nasıl yeneceğini değil nereye gömeceğini düşünerek başlar" diyen Ertuğrul Bey, Moğollara ve diğer tüm düşmanlarına korku salıyor. Diriliş Ertuğrul 135. bölümün son sahnesinde bayıldığını gördüğümüz Osman, yeni fragmanda kendine gelmiş ve iyi görünüyor. 

Ertuğrul ve ona bağlı Alpler, Osman'ın esir alındığı yere gidip Moğollara tuzak kuruyorlar. Öldürdükleri Moğolların kıyafetlerini giyerek aralarına karışan Alpler, hana giriyorlar. Handa yaşanan aksiyon dolu anlar ise izleyenlerde tansiyonu yükseltecek cinsten. 

19-02/14/han.png

Ertuğrul Bey de Alpleri gibi Moğol kıyafeti giyerek girdiği handa Alıncak'ın boynuna kılıcı dayıyor.  Beybolat da Kayı boyuna sarkmak isterken Ertuğrul ve Osman obaya gelerek İnal başta tüm Umuroğullarının alplerini etkisiz hale getiriyor. 

Ertuğrul Bey'in asıl hedefi Garp dediği Batı'dır. Bundan sonraki dönemde Ertuğrul Gazi, düşmanlarını tek tek ortadan kaldıracak ve Kayı Obasını düzen içinde Osman'a bırakacaktır. 

Diriliş Ertuğrul 136. bölüm fragmanı yayınlandı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin