Diriliş Ertuğrul final mi yapacak? Engin Altan Düzyatan diziden ayrılıyor mu?

Diriliş Ertuğrul dizisi 2 Mayıs Çarşamba günü 116. bölümü ile ekranlara gelecek. Yeni bölümde Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Bey'in doğumuna şahit olacağımız Diriliş dizisi bitecek mi? Senaryo ve tarih gereği Ertuğrul Bey'in ölümünün yaklaştığı dizinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan veda mı edecek?

Nurşah
30 Nisan 2018 - 18:21
Yeni Bölüm

TRT 1 ekranlarında 2014 senesinden beri yayınlanan ve her bölümü ile izleyicisinden oldukça büyük bir ilgi gören Diriliş Ertuğrul final mi yapacak? Sezonlardır merakla beklenen Osman Bey'in doğumunun gerçekleşeceği yeni bölümden sonra dizinin konusu Ertuğrul Gazi'nin ölümüne doğru ilerleyecek. Hal böyle olunca da Ertuğrul Bey karakterini canlandıran başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan diziden ayrılacak mı soruları izleyicilerin zihnini meşgul etmeye başladı...

18-04/30/dirilis-ertugrul-final-mi.jpg

Diriliş Ertuğrul bitiyor mu?

Sevilen dizi uzun süredir izleyicileri ile buluşmaya devam ediyordu. Fakat sezon sonuna yaklaşıkta izleyiciler Diriliş Ertuğrul final mi yapacak sorularını sormaya başladılar. 116. bölümde gerçekleşen Osman Bey'in doğumu da bu soruların haklılığını ortaya çıkaracak gibi görünüyor. (Osman Bey 1258 senesinde dünyaya gelmiştir.)

Aldığımız duyumlara göre sevilen dizi Diriliş Ertuğrul, sezon sonunda Ertuğrul Bey'in ölümü ile final yapacak ve yeni sezonda Diriliş Osman Gazi ismi ile devam edecek. (Ertuğrul Bey'in ölüm senesi ise 1280'dir.) Bu durumda eski karakterler de değişecek ve dizi, tarih sahnesinde Osman Bey'in akranları olan karakterlerle devam edecek. Eğer bu söylentiler doğru ise Ertuğrul Gazi rolü ile izlediğimiz Engin Altan Düzyatan da sezon sonunda diziden ayrılacak!

Gelecek sezonda Diriliş Osman Gazi ismi ile izleyicilerle kavuşturulması planlanan dizide Osman Bey'in çocukluk ve gençlik dönemlerini canlandıracak oyuncularla anlaşmalar yapılmaya başlandı bile. Diriliş Ertuğrul dizisi ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Diriliş Ertuğrul 116. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin