Diriliş Ertuğrul Gündüz ölecek mi? 141. yeni bölüm fragmanı yayınlandı...

TRT 1 ekranlarında ilgiyle takip edilen Diriliş Ertuğrul yeni bölümde Gündüz ölecek mi? 141. bölüm fragmanı yayınlandı!

Nurşah
26 Mart 2019 - 16:03
Yeni Bölüm

Başarılı oyunculardan oluşan kadrosu ile her yayın gününde izleyicileri ekran başına kilitleyen Diriliş Ertuğrul yeni bölümde Gündüz Alp ölecek mi? İlgi çekici sahneleri ile 141. bölüm fragmanı yayınlandı....

 19-03/26/dirilis-gunduz-alp-oldu-mu.jpg

Diriliş Gündüz ölüyor mu?

Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Gündüz'ün yaralı bir şekilde obaya getirildiğini izliyoruz. Şaşkınlık içerisinde Gündüz'ün getirilişini izleyen oba sakinleri, Ertuğrul'un oğlu için oldukça endişeleniyor... Moğol komutanı Alıncak tarafından yaralanan Gündüz'ün ardından Ertuğrul Gazi, "Şehitlerin kanları ile yoğrulmuş bu kutlu topraklara, zalimin ve hainin çirkefi bulaşamayacak" sözleri ile dikkatleri üzerine çekecek.

19-03/26/dirilis-141-bolumde.Jpeg

Gerçek tarihte de yaşamış bir karakter olan Gündüz Alp, Osman Bey ile giriştiği beylik mücadelesini kaybetmesine rağmen ilerleyen dönemlerde onunla birlikte hareket etmiştir. Osman Bey döneminde Bizans ile yapılan hemen her savaşta yer alan Gündüz Alp, İnegöl'ün alınması sırasında hayatını kaybetmiştir. Dizide ise geçtiğimiz bölümlerde Süleyman'ı kaybeden obanın, Ertuğrul'un büyük oğlu Gündüz'ü de kaybedip kaybetmeyeceğini ekrana gelecek olan yeni bölümde öğreneceğiz... 

Diriliş Ertuğrul 141. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin