Diriliş Selcan Hatun kimdir? Didem Balçın diziye geri dönüyor!

Diriliş Ertuğrul Selcan Hatun kimdir? Karakteri canlandıran Didem Balçın diziye geri dönüyor!

Nurşah
11 Aralık 2018 - 13:35
Yeni Bölüm

TRT1 ekranlarının sevilen dizisinde bu hafta yine oldukça heyecanlı ve sürprizlerle dolu bir bölüm izleyeceğiz. Diriliş Ertuğrul Selcan Hatun karakterini canlandıran Didem Balçın diziye geri dönüyor!

18-12/11/dirilis-selcan-hatun-1544520246.jpg

Diriliş Selcan Hatun geri dönüyor!

Ertuğrul Gazi'nin abisi Gündoğdu'nun eşi Selcan Hatun diziye geri dönüyor! Aradan geçen zamanın ardından güçlü kadın karakter Selcan Hatun, eşi Gündoğdu Bey'in Moğollarla mücadele etmek için dağa çekilmesinin ardından çocukları ile obasını alıp Ertuğrul Bey'in yanına gelecek...

2. sezonda diziye katılan Didem Balçın'ın canlandırdığı bu karakter gözü açık ve güçlü kişiliği ile izleyiciden büyük bir beğeni toplamıştı... Selcan Hatun, obaların ayrılmasından sonra Gündoğdu Bey ile başka bir yere göç etmişti...

18-12/11/didem-balcin-dirilis.jpg

Didem Balçın kimdir?

18 Mayıs 1982 doğumlu güzel oyuncu an itibarıyla 36 yaşındadır. Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Mezuniyetinin ardından İstanbul'a gelmiş ve oyunculuk kariyerine atılmıştır.

İlk olarak Levent Kırca Tiyatrosu bünyesinde sergilenen Ateşin Düştüğü Yer oyununda rol almıştır. 2009 senesine gelindiğinde Nergis Öztürk ile birlikte kendi tiyatrosunu kurmuştur. Günümüze dek Gurbet Kadını, Sevgili Dünürüm, Olacak O Kadar gibi sevilen televizyon yapımlarında yer almıştır. 

18-12/12/didem-balcin-dirilis.Jpeg

Pek çok tiyatro oyununda da kendisini gösteren başarılı oyuncu, son olarak yaz aylarında Show Tv ekranlarında yayınlanan Meleklerin Aşkı dizisinde Melike Çekilmez karakteri ile izleyici karşısına çıktı... Didem Balçın Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Selcan Hatun karakteri ile izleyicilerin büyük bir beğenisini kazandı. Başarılı kadın oyuncu şimdi, sevilen diziye dönüş yapacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin