Disney Plus deprem bölgesine büyük miktarda maddi yardım yapacak!

Sevilen dizi ve filmlerin platformu Disney Plus'tan anlamlı bir harekete imza atacak ve deprem bölgesine dev bir yardımda bulunacak. Ayrıca Disney+ ve FOX ortaklığında yapılacak dev yardım sonrasında ünlü isimlerle de depremzedelerin yaralı sarılmaya çalışılacak.

Volkan Usta
09 Şubat 2023 - 15:58
Kültür Sanat

Disney+ yaşanan deprem felaketi sonrasında bölgeye dev bir yardım için hemen harekete geçti. İşte detaylar!

Gelen haberlere göre, Disney Plus ve FOX’un bir süredir deprem bölgesine yardım hazırlığında olduğu ve ilk etapta yaklaşık 19 milyon TL destek sağlayacağı belirlendi. 

DİSNEY PLUS'TAN AÇIKLAMA:

Resim

Ayrıca Disney Plus'ın marka elçisi olan ünlü isimlerden Halit Ergenç, Yılmaz Erdoğan, Şahan Gökbakar, Ata Demirer, Can Yaman, Cansu Dere, Demet Özdemir'in TV kanallarında önümüzdeki hafta ortak yayında buluşarak deprem bölgesi için destekte bulunacağı açıklandı.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin