resim yok
14 Mayıs 2013 - 00:00

Televizyon ve şov dünyasının ünlü isimleri en ilginç hallerini ve kimsenin görmediği anlarını fotoğraflayarak sosyal paylaşım sitelerinden Instagram'da paylaşmaya devam ediyorlar.
 

Tatil zamanı!


FOX'ta yayınlanan Harem dizisinde rol alan güzel oyuncu Başak Sayan, bütün bir sezonun yorgunluğunu tatilde atıyor.

 

Çekimleri bitirdi


Sezon finali yapacak olan sevilen dizinin çekimlerini bitiren Başak Sayan, Venedik'teki tatilinin fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

Sayan'ın kariyeri

Son yıllarda yapmış olduğu işler, rol aldığı televizyon dizileri, canlandırdığı karakterlerle seyircinin kalbini kazanmış olan Başak Sayan, tüm bunların yanı sıra yazarlığı ile de ön plana çıkmış, kitap, senaryo ve köşe yazarlığı ile seyircileri ve okuyucuları ile doğrudan bir bağ kurabilmiştir.

Üniversitede iktisat eğitimi alırken biraz para kazanabilmek için televizyonda iş bulmaya karar vermiş ve bunu o sıralar Star TV’de çalışan bir tanıdığına söylemiştir. Aldığı yanıt onun hırslı kişiliğini ön plana çıkarmasına sebep olur. Gidip kendini tanıttıktan ve iş başvurusu yaptıktan bir gün sonra kanalda çalışmaya başlar. Ardından başka kanallarda kadın ve müzik programları hazırlayıp sunmaya başlamıştır. Aynı yıllarda reklam oyunculuğu da yapmaktadır. Aynı tarihlerde bir televizyon filminde rol aldıktan sonra dönemin ses getiren dizilerinden Fırat’ta oynamaya başlamıştır.

Birkaç yıllık bir aranın ardından 2000’de yapmak istediği tek işin oyunculuk olduğuna karar verdikten sonra televizyon dizilerine ağırlık vermiş ve bugüne dek çok sayıda ses getiren televizyon dizisinde rol almıştır. 2004 yılında rol aldığı Gurbet Kadını adlı diziyle daha geniş kitleler tarafından tanınmış, 2006 yılında rol aldığı Geniş Zamanlar ve Yaprak Dökümü adlı dizilerle bu ivmeyi yukarı taşımıştır.
[reklam]
Harem'in yeni bölümünde neler olacak?

Basur soyunun en yaşlı ve saygı duyulan kişisi Sultan Küçük Esat'ın halası Merdane Sultan, Abide Sultan ve ailesiyle tanışmak için Basur Sarayı'na ziyarete gelir.

Küçük Esat önceden Abide Sultan'a annesini de saraya getirmesini ve Merdane Hala ile tanıştırmasını söyler. Fakat Merdane hala ahlak ve görgü kurallarına çok önem veren biridir. Bu sebeple, Abide’nin annesinin bir pavyon kadını olduğunu haladan saklayacaklardır.

Eski bir arkadaşıyla karşılaşan Çıngıraklı Hamit Paşa, onun yardımıyla Zehire Sultan'ın kendisiyle ilgilenmesini sağlayacak yeni bir yol denemeyi kafasına koyar.

Bunun için gece Zehire Sultan’ın odasına girmesi gerekmektedir. Sarayına harem kurmaya karar veren Ulan Bator’a Maça Kızı güzel bir ders verecektir.

Bölüm Tarihi: 14/05/2013

 

Yeni bölüm fragmanı

 

 

FOX'TAN DİZİ ATAĞI! 5 YENİ DİZİ YOLDA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin