resim yok
10 Mayıs 2010 - 00:00

Perihan Savaş yeni dizi oyuncuları hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Bir festivalde onur ödülü alan Perihan Savaş "Halk sinemaya gönül veren Yeşilçam emekçilerini isimleriyle biliyor, onlarsa dizilerdeki adlarıyla çağrılıyorlar" dedi. Dizilerde kısa zamanda yakalanan şöhretin geçici olduğunu ve bu popülaritenin uzun sürmeyeceğini ifade eden Perihan Savaş Yeşilçam oyuncularıyla dizilerde şöhreti yakalayan oyuncular arasındaki farkı şöyle açıkladı: "Bizler gerçekten bu işi severek yaptık. Parayı 3., 4. planda bırakarak yaptığımız işlerdi. Biz sinemaya gönül verdik." Perihan Savaş "Popülerlikte bizden öndeler, çok daha iyi para kazananlar var. Her yerde onlar gözüküyor ama emek başka bir şey. Son dönemde popülariteye önem verilmeye başlandı ama uzun süreceğini sanmıyorum." şeklinde konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin