resim yok
25 Ekim 2010 - 00:00

Almanya'da şu sıralar Sibel Kekilli'nin de rol aldığı Tatort izlenme rekorları kırıyor. Dizinin ilk bölümünü sekiz buçuk milyon kişinin izlediği ve bunun da son senelerin rekoru olduğu belirtildi. Fatih Akın'ın Duvara Karşı filmindeki rolü ile yakaladığı başarıyı devam ettiren Sibel Kekilli şimdilerde de Alman 1. kanalı ARD'de yayınlanan Tatort!la gündemde. Axel Milberg gibi Almanya'nın önde gelen oyuncuları ile birlikte rol aldığı dizide Sibel Kekilli, Alman komiser Sarah Brandt'ı canlandırıyor. Dizide etnik kökeninin ön planda olmamasından mutluluk duyduğunu belirten Sibel Kekilli, bunun kendisinin Türk ya da Alman değil oyuncu olarak görüldüğünün işareti olduğunu belirtiyor. Otuz yaşındaki Sibel Kekilli, son olarak Avusturya doğumlu yönetmen Feo Aladag'ın Die Fremde -Yabancı isimli yapımındaki rolü ile Almanya'nın önemli film ödüllerinden Lola'yı kazanmıştı. Film aynı zamanda Almanya'nın Oscar adayı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin