resim yok
03 Eylül 2010 - 00:00

Grey's Anatomy'nin uyarlaması olan Doktorlar TV'ye geri dönüyor... Aysun Kayacı, eski sevgilisi olan yapımcı Fatih Aksoy'un Grey's Anatomy uyarlaması Doktorlar ile televizyona dönüyor. Geçen sene ekrana veda eden, ancak tekrar bölümleri ratinglerde üst sıralarda yer alınca yeniden çekilmesine karar verilen Doktorlar'ın eski ekibini bir araya getirmeye hazırlandığını belirten yapımcı Fatih Aksoy, "Dizinin şu ana kadar eski kadrosundan Devrim Nas, Kutsi ve Aysun ile anlaştık. Diğer isimler ile görüşmelerimiz sürüyor" dedi. Kayacı, dizide yine Kader adlı doktoru canlandıracak. Grey's Anatomy'de Katherine Heigl'in canlandırdığı Izzie karakterinin yerli versiyonunu ete kemiğe bürüyecek Kayacı, Ocak ayında başlayacak dizi için şimdiden hazırlık yapıyor. Kayacı'nın canlandırdığı Kader yeni bölümlerde lenf kanserine yakalanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin