Dolunay Soysert yeni dizinin kadrosuna katıldı

Ay Yapım imzalı, başrollerini Kadir Doğulu, Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ'ın paylaştığı "Bana Sevmeyi Anlat” dizisinin kadrosuna Dolunay Soysert de dahil oldu.

resim yok
04 Ağustos 2016 - 16:13
İptal - Onay

Ünlü oyuncu Dolunay Soysert, ağustos ayında FOX ekranlarında yayınlanacak Bana Sevmeyi Anlat dizisinde cemiyet hayatının ünlü ismi ve dergi yöneticisi Canan karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Almanya'da yaşayan ve eşinden ayrıldıktan sonra bebeğiyle baba evine dönmek zorunda kalan Leyla (Seda Bakan) ile İstanbul'da restaurant işletmeciliği yapan Alper'in (Kadir Doğulu) kesişen hayatlarını konu alan Bana Sevmeyi Anlat dizisinde

Leyla'nın babasının yakın arkadaşı, güçlü ve varlıklı bir karakter olan Haşmet'i ise  Mustafa Üstündağ canlandırıyor. Leyla, bebeğinin geleceği için Haşmet' le bir gelecek hayali kurarken tüm hayatının alt üst olacağı bir gecede  Alper (Kadir Doğulu) ile tanışacak. Dolunay Soysert’in canlandıracağı Canan karakteri ise tüm bu sürecin yakın takipçisi olarak hikayenin düğüm noktalarında gidişatı etkileyecek.

16-08/04/bana-sevmeyi-anlat-2.jpg

Yönetmenliğini Mesude Eraslan'ın, senaristliğini Deniz Akçay'ın üstlendiği "Bana Sevmeyi Anlat" ağustos ayında FOX ekranlarından izleyiciyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin