Dönence 2. Bölümüyle yine reytinglerin zirvesinde! Özgür ile Gece git gide yakınlaşıyor!

Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence 2. bölümüyle ekrana geldi Peki Dönence 2. bölümde neler oldu? Dönence'nin konusu ne? Dönence dizisi ne zaman yayınlanacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Dönence dizisi uyarlama mı? Hangi gün yayınlanacak? Dönence nerede çekiliyor? Dönence 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı Dönence 3. bölümde neler olacak? Caner Topçu kimdir? Sümeyye Aydoğan kimdir?

Volkan Usta
12 Temmuz 2023 - 09:09
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımcılığını D Media, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence ikinci bölümü ile ekrana geldi.

DÖNENCE 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı dizi yayınlanan ikinci bölümü ile Total kategorisinde 3,89 reyting yüzde 13,95 izlenme payı; AB kategorisinde 3,40 reyting yüzde 13,02 izlenme payı ile zirvede yer aldı. Dizi, 20+ABC1 kategorisinde ise 4,05 reyting yüzde 13,70 izlenme payı ile günün en çok izlenen ikinci yapımı oldu.

23-07/10/ont_8986.JPG

Foça’nın eşsiz güzelliğinde çekilen Dönence’ nin dün akşam yayınlanan yeni bölümü yaz döneminde ekrana gelen diziler arasında reyting sıralamasında en çok izlenen bölüm oldu. Dönence yeni bölümü ile sosyal medyada da gündeme oturdu. Gece boyunca TT listelerinin zirvesinde yer alan dizi kullanıcılar tarafından oldukça konuşuldu.

23-07/10/ont_8127.JPG

“Neden kavga ettiğimizi sevgiline sorsan daha iyi olur…”

Dönence’nin merakla beklenen üçüncü bölüm tanıtımı izleyici ile buluştu. Gece, Emir ile kavga eden Özgür'e pansuman yapar. Bunu gören Emir, Özgür'ü iyice kıskanır ve Gece ile tartışmaya başlar. Gülce ve Gece arasındaki buzlar yavaş yavaş erir ve Gülce, Alican ile ilgili gerçekleri Gece’ye anlatır.

23-07/12/ont_7947.JPG

Özgür ve Emir arasında kalan Gece neler yaşayacak? Emir’in çarptığı Ceren kimin hayatında nasıl değişikliklere sebep olacak? Gülce ve Gece, Alican ile ilgili gerçekleri Verda ve Cem’den saklayabilecek mi? Gece ve Emir ilişkisi nereye gidiyor? Yayınlanan üçüncü bölüm tanıtımı ile büyük merak uyandıran Dönence, yine seyir keyfi yüksek bir bölümün sinyalini veriyor.

23-07/12/ont_7723.JPG

Dönence sürprizlerle dolu yeni bölümü ile 18 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin