resim yok
25 Haziran 2012 - 00:00

 

Kuzey Güney’ dizisinin sezon finalini yapması ile kendisini Bodrum’a atan Bade İşçil, önceki gün denize girip bol bol güneşlenerek bütün sezonun yorgunluğunu attı.
 
 
Hemen hemen her gün Bebek sahili boyunca koşu yaparak form tutan Bade İşçil’e bununla birlikte birçok reklam teklifi de gelmişti.  Düzgün fiziği ile tüm dikkatleri üzerine toplayan güzel oyuncu, iki saat boyunca iki bikini değiştirdi. Oldukça keyifli olduğu gözlenen Bade İşçil, görüntülendiğinden habersiz bir şekilde objektiflere işte böyle yansıdı.
 
DÜNYA AHİRET KARDEŞİZ
 
Bade İşçil , dün akşam da  Bodrum'daki Tarkan konserine 'Fatmagül’ün Suçu Ne?' dizisinde ’Mustafa’ karakterini canlandıran Fırat Çelik ile geldi. İşçil  yanındaki Çelik’e sarılarak, "Kardeş, bu kardeş. Vallahi yanlış anlaşılmasın. Dünya ahiret kardeşiz. Birlikte olmaktan ve eğlenmekten keyif alıyoruz. Başka bir anlam çıkarmayın lütfen" dedi. Fırat Çelik, Bade İşçil’i gülerek izledi. Fırat Çelik ve Bade İşçil daha sonra konser alanına girdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin