resim yok
17 Nisan 2012 - 00:00

 

Murat Yıldırım, doğum gününü geçtiğimiz gün Harvard Cafe’de, dünyanın dört bir yanından gelen hayranlarıyla birlikte kutladı.
 
 
Başrolünde oynadığı “Asi” ve “Aşk ve Ceza” dizileriyle Ortadoğu, Balkanlar ve Kuzey Afrika ülkelerinde ünlenen Murat Yıldırım’ın doğum günü için Harvard Cafe’de bir davet verildi. S&T Lifestyle çalışanları Cennet Günay, Gönül Dokgöz, İlhan Bosut ve Saniye Özbey tarafından organize edilen davete ünlü oyuncunun dünyanın dört bir yanından gelen hayranları katıldı.
 
AMERİKA’DAN DA HAYRANLARI GELDİ
Amerika, Bulgaristan, Yunanistan, Makedonya ve Ürdün’den gelen hayranları, Murat Yıldırım’la uzun uzun sohbet etti, onunla hatıra fotoğrafları çektirdi. Mısır’dan gelen bir gazeteci de ülkesinde yayınlanmak üzere ünlü oyuncuyla röportaj yaptı.
 
YUNANİSTAN’A GİDECEĞİM
Tüm dünyada geniş bir hayran kitlesi bulunan Yıldırım, hayranlarına “Şu anda gerçekten çok mutluyum. Benim için buralara kadar geldiniz. Sizler için ne yapacağımı bilemedim” diyerek teşekkür etti. Oyuncu, yaz aylarında Yunanistan’a gitmeyi planladığını da söyledi: “Ben de sizin ülkelerinizi ziyaret etmek istiyorum ama planlarım set çalışmalarım yüzünden aksadı. Bu yaz tatilinde Yunanistan’a gitmeyi planlıyorum.”
 
ÜNLÜ BİRİNİ GÖRMEYİ HAYAL BİLE EDEMEZDİM
Murat Yıldırım, bir hayranının “Sizin kadar başarılı ve ünlü birini, ünlü olmadan önce karşınızda görseydiniz ne düşünürdünüz?” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Bizim köyde bir duvar vardı. Küçükken o duvarın üzerine oturur, sadece sabah ve akşam köye gelen minibüsün içinden kim çıkacak diye beklerdim. O yaşlarda böyle meşhur birini görmek, düşleyebileceğim bir şey bile değildi.” 
 
HEDİYELERE BOĞDULAR
Murat Yıldırım’ın doğum günü kutlamasına eşi Burçin Terzioğlu da katıldı. Hayranları, genç çifti hediyelere boğdu.
 
                 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin