Dünyayı Değiştiren Ayten dizisinin çekimleri başladı!

Tims&B Productions imzalı başrolünde Ezgi Mola'nın yer aldığı Disney+ için çekilen Dünyayı Değiştiren Ayten dizisi sete çıktı. Peki Dünyayı Değiştiren Ayten dizisi ne zaman yayınlanacak? Dünyayı Değiştiren Ayten dizisinin konusu ne? Dünyayı Değiştiren Ayten dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Ezgi Mola kimdir? Saadet Işıl Aksoy kimdir?

Volkan Usta
28 Aralık 2022 - 10:23
Kültür Sanat

Disney+ yerli yapımlara yer vermeye devam ediyor. Dünyayı Değiştiren Ayten ismiyle Disney+'ta yayınlanacak diziden detaylar gelmeye başladı.

22-12/28/dunyayi.jpg

Daha öncesinde başrol için Tuba Büyüküstün'ün isminin geçtiği dizinin başrolü olarak Ezgi Mola'da karar kılınmıştı.

Yapımcılığını Tims&B Productions'un üstlendiği, yönetmen koltuğuna Umur Turagay'ın oturduğu, senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı ve kadrosunda Ezgi Mola ile Saadet Işıl Aksoy'un yer alacağı açıklanan yeni dizinin çekimleri başladı.

'Dünyayı Değiştiren Ayten'in konusu ne?

Dizide Ezgi Mola, Arda ve Sevgi adında iki çocuğu olan kapıcı bir kadına hayat veriyor. Ayten’in erken tedavi olmazsa hayatı boyunca engelli kalacak olan kızı için paraya ihtiyacı vardır, bu yüzden de kendisine gelen teklifi kabul edip dünyayı sarsan bir olaya neden olur. Dünya liderlerinin olduğu uçağa bomba koyacaktır. 

Dünyayı Değiştiren Ayten, yakında Disney+ Türkiye'de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin