EGO dizisine şok oyuncu! Ortalığı karıştırmaya geliyor...

Pazar günleri FOX izleyicisinin evine konuk olan EGO dizisine şok eden isim dahil oluyor! Peki "Eyvah!" dedirten o isim kim? EGO 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? EGO 4. bölüm fragmanı izle! EGO 3. bölümde neler oldu? Şafak Pekdemir kimdir? Melisa Aslı Pamuk kimdir? Alperen Duymaz kimdir?

Yapımını Pastel Film’in, yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül’ün üstlendiği, yönetmenliğini Şenol Sönmez’in, senaryo süpervizörlüğünü Can Sinan’ın yaptığı ve senaryo ekibinde Gülsev Karagöz, A.Orçun Okşar, Z.Özer Çetinel ile Görkem Tüzün’ün görev aldığı, FOX’un sevilen dizisi “Ego”ya sürpriz bir oyuncu katılmaya hazırlanıyor.

İLGİLİ İÇERİK

Pazar günleri FOX izleyicisiyle buluşmaya devam eden dizinin 4. bölümü itibarıyla başarılı oyuncu Şafak Pekdemir, Melisa Aslı Pamuk’un canlandırdığı Sibel karakterinin düşmanı rolünü üstlenecek, diziye yeni bir heyecan katacak.

23-03/10/afak-pekdemir-2.jpg

Ego” dizisinde; Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’a; Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Tuna Orhan, Hülya Gülşen Irmak, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez, Naz Sayıner, Ahmet Şeninak ve Erdal Küçükkömürcü gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.

İLGİLİ İÇERİK

Ego”, 12 Mart Pazar saat 20.00’de yeni bölümüyle FOX’ta.

Şafak Pakdemir kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Burcu ne?

19 Haziran 1988 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Pekdemir, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. 2009 tarihinde Tersine Dünya isimli tiyatrosu ile Bakırköy Belediye Tiyatrolarında izlenmiştir. 2010 tarihinde Savaş ve Barış isimli tiyatroda rol aldıktan sonra 2011'de Şüphe adındaki dizide Aslı Demircan karakterini canlandırmıştır. 2012 senesinde Leyla ile Mecnun dizisinde rol almış ve Nisan karakterini oynamıştır. Bu dizinin ardından ise 2014 senesinde İncir Reçeli 2 filminde Halil Sezai ile başrol oyuncusu olmuştur.

23-03/10/afak-pekdemir-3.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin