Ekran serüveni kısa süren bir yapım daha! Senden Önce dizisi için flaş final kararı!

Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı yeni dizi Senden Önce dizisi için flaş bir karar alındı. Peki Senden Önce dizisi final mi yapıyor? Senden Önce neden bitiyor? Senden Önce kaçıncı bölümde ekrana veda edecek? Senden Önce dizisinin reytingleri nasıl? Senden Önce dizisinde kimler rol alıyor? Senden Önce 2. bölümde neler yaşandı? Senden Önce 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Senden Önce 3. bölümde neler olacak? Senden Önce'nin konusu ne? Senden Önce nerede çekiliyor?

Volkan Usta
22 Şubat 2024 - 15:27
Kültür Sanat

Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce 2. bölümüyle bu hafta ekrana gelirken, ilk bölümden itibaren istenen başarıyı bir türlü elde edememiş gibi gözüküyor ki yapım için flaş bir karar alındı. İşte detaylar!

Başrollerinde Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’yı buluşturan Senden Önce dizisi salı akşamları yayına başlamıştı Bu hafta 2. bölümüyle ekrana gelen yapım için ilgili flaş bir karar alındı. Reyting anlamında istenen başarıyı yakalayamayan dizinin hızlıca final yapmasına karar verildi.

Gelecek hafta 3. bölümüyle izleyicinin karşısına çıkacak diziyle ilgili sürecin ne olacağına dair bilgi henüz kamuoyu ile paylaşılmadı.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin