Elimi Bırakma dizisinin yayın günü değişti! Yeni bölüm ne zaman?

Ekranların sevilen dizisinin günü değişti.

Merve Mutlu
31 Ekim 2019 - 10:35
Yeni Bölüm

Başrollerini Alp Navruz ve Alina Boz'un üstlendiği, TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Elimi Bırakma, yeni bölümleri ile hız kesmeden yoluna devam ediyor. Pazar akşamlarının sevilen yapımı artık yeni gününde izleyici ile buluşacak. 

19-10/31/birakma-elimii.png

Sahip olduğu her şeyi bir gecede kaybeden Azra ile onunla aynı kaderi paylaşan Cenk'in yollarının kesişmesini anlatan modern bir Külkedisi masalı olarak tanımlanan Elimi Bırakma dizisi, hem yerli hem de yabancı birçok hayrana sahip. 

Elimi Bırakma dizisinin yeni bölümü ne zaman?

19-10/31/elimi-birakma.png

Dizinin başrollerindeki Alp Navruz ve Alina Boz'un dışında: Cemre Gümeli, Seray Gözler, Batuhan Ekşi, Burak Tamdoğan gibi isimlerin de yer aldığı dizi, Pazar akşamları izleyici ile buluşuyordu. Ancak kanalın aldığı kararla o gün değişti. İlgi çeken dizi artık Salı akşamları izleyici karşısında olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin