Eliza Coupa Quantico’ya geri dönüyor

Quantico’nun ajanlarından Hannah Wyland aktif göreve geri dönmeye hazırlanıyor. TVLine’ın haberine göre Eliza Coupa yeni yılda ABC’nin drama serisinde ekranlara gelmeye başlayacak.

Berfu Özlen
07 Aralık 2016 - 17:10
Yeni Bölüm

Dizinin yaratıcısı Joshua Safran “Tekrar döndüğü için çok şanslıyız. Dokuzuncu bölümde izleyicileriyle buluşuyor olacak, bu da girdiğimiz kış tatili nedeniyle 2017’ye denk geliyor.”dedi.

The Happy Endings çıkışlı aktrist Quantico’nun ilk sezonunda ilk dört bölüm ekranlarda yer almıştı. Karakter daha önceden Jake McLaughlin’in canlandırdığı Ryan ile evli olan güçlü bir karakterdi.

Hannah ve Alex önceleri anlaşamasa da daha sonra Parrish’in terör saldırısı ile ilgili şüphelerinin gerçek olduğunu fark ediyor.

Ama maalesef bu işbirliği kısa sürüyor ve Hannah’ın bürodan atılmasıyla son buluyor.

Coupe’nin dönüşü şimdilik bir bölümle sınırlı görünse de Safran, Coupe’nin ajandası el verdiği müddetçe her zaman kabul göreceğini söyledi.

“Coupe Hulu’nun hit dizisi Future Man’de başrolde. Her ne kadar birinci sezonu neredeyse tamamlamış olsalar da Los Angeles’da hazır olup o dizi için müsait olmak zorunda. Her ne kadar onu aramızda görmek istesek de önemli olan onun programının uygun olması.” Diye ekleyen Safran Coupa’a için her zaman açık kapı bıraktıklarını belirtti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin