resim yok
18 Mart 2012 - 00:00

 

"Adını Feriha Koydum"un Emir’i Çağatay Ulusoy,Cosmogirl dergisine bilinmeyen yönlerini anlattı.
 
Çağatay Ulusoy, çekimler bittiğinde soluğu İstanbul dışında alıyor. Yeşillikler arasında, göl kenarlarında arkadaşlarıyla yemek yemeyi seviyor. 
 
TWITTER HESABI YOK!
Canı sıkıldığında yemek yapıyor fakat kilosuna dikkat etmek zorunda olduğu için ağırlıklı olarak yeşillik ve beyaz etle besleniyor. Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde hesabı yok! Gitar çalıyor ve ilham geldiğinde şarkı sözü yazıyor. Esmer, doğal, makyaj yapmayan, güler yüzlü kızlardan hoşlanıyor. İlk görüşte değil, ikinci görüşte aşka inanıyor. 
 
 
ÇEKİNGEN AMA EĞLENCELİ
Kendini dürüst, açıksözlü, çekingen, duygusal ve eğlenceli biri olarak tanımlıyor. Spor yapmaktan, özellikle basketbol oynamaktan çok hoşlanıyor. Modayı takip ediyor ama yine de kendine yakışan şeyleri giymeyi tercih ediyor. En sevdiği markalar; Ramsey, Fred Perry, Armani ve Lacoste.
 
Yakın bir gelecekte köpek barınakları için bir proje geliştirmek istiyor. Vahide Gördüm'den oyunculuk dersleri alan oyuncu; yurt dışında da modellik ve oyunculuk yapmak istiyor.Bugüne kadar aldığı en iyi iltifat; "Analar neler doğuruyor!” 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin