Engin Akyürek ve Demet Özdemir'li Adım Farah dizisinin yayın tarihi belli oldu! Ne zaman başlayacak?

Fox'un Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrolünde oynadığı Adım Farah dizisinden ilk tanıtım yayınlandı. Peki Adım Farah dizisi ne zaman yayınlanacak? Adım Farah'ta kim kimi canlandıracak? Adım Farah dizisinin konusu ne? Adım Farah dizisinin oyuncuları kimler? Adım Farah dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Adım Farah dizisi fragmanı yayınlandı mı? Adım Farah dizisi nerede çekiliyor? Adım Farah dizisi uyarlama mı? Adım Farah'ın Tahir'i kimdir? Engin Akyürek kimdir? Adım Farah'ın Farah'ı kimdir? Demet Özdemir kim?

Volkan Usta
03 Şubat 2023 - 14:45
Kültür Sanat

Adım Farahdizisinin merak ve heyecanla beklenen teaser’ı izleyici ile buluştu. Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in başrollerini paylaştığı, güçlü oyuncu kadrosu ve iddialı hikayesiyle seyirciyi ekrana kilitleyecek dizi çok yakında FOX ekranlarında olacak.

23-02/02/adim-farah-1.jpg

ADIM FARAH'IN KONUSU NE?

Adım Farah, ülkesinden kaçmak durumunda kalan ve yasa dışı olarak oğluyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Farah'ın (Demet Özdemir) istemeden bir cinayete şahit olması ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile kesişen hayatlarını konu alacak. 

ADIM FARAH'IN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizi; Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in  yanı sıra; Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk ve Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi birbirinden güçlü isimleri de izleyici ile buluşturacak.

23-02/02/adim-farah-2.jpg

Adım Farah dizisi ne zaman başlayacak? Yayın günü belli oldu mu?

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği Adım Farah'ın yönetmen koltuğunda Recai Karagöz oturuyor. Deniz Dargı, M. Cem Görgeç ve S. Cenk Boğatur’un  birlikte kaleme aldıkları “Adım Farahdizisinin 15 Şubat Çarşamba FOX ekranlarında olması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin