Engin Altan Düzyatan, Diriliş'ten ne kadar ücret alıyor?

TRT 1'in sevilen dizisinin başarılı oyuncusu Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul ekibi ile görüşmelere başladı. Engin Altan gelecek sezon da dizide oynayacak mı? Yeni sezonda ne kadar ücret alacak?

Nurşah
08 Mayıs 2018 - 11:00
Kültür Sanat

Sezon sonunun yaklaştığı şu günlerde oyuncular, halihazırda devam eden dizilerinin gelecek sezonları için yapımcılarla anlaşmalar yapmaya başladılar. Engin Altan Düzyatan'ın da yapım ekibi ile görüşmelere başladığı haberleri kulağımıza geldi. Başarılı oyuncu yeni sezonda da dizide yer alacak mı? Engin Altan Düzyatan ne kadar kazanıyor? Yeni sezonda ne kadar ücret alacak?

18-05/08/engin-altan-duzyatan-ucret.jpg

Engin Altan yeni sezonda da dizide yer alacak!

Geçtiğimiz bölümde Halime Hatun'un ölümü ve Osman'ın doğumunun ardından çocukluk ve gençlik yıllarının anlatılacağı Diriliş dizisinin gelecek sezonunda Engin Altan Düzyatan da yer alacak! Ertuğrul Gazi'nin ilerleyen yıllarının anlatılacağı bu bölümlerde ise yaşlandırma tekniği kullanılacak!

Engin Altan gelecek sezonda ne kadar ücret alacak?

2017 - 2018 sezonunda bölüm başına 75 bin TL aldığı konuşulan başarılı oyuncunun, gelecek sezon için bölüm başına 45 bin TL zamlı bir fiyatla anlaşmak istediği öğrenildi! Böylelikle bölüm başına alacağı ücret 120 bin TL'ye çıkan Engin Altan Düzyatan, dizide gelecek sezonda da yer alacağına ilişkin söylentilere henüz net bir açıklama getirmedi. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz!

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin