resim yok
28 Mart 2013 - 00:00

Kanal D'nin yeni dizisi Galip Derviş'te izlediğimiz Engin Günaydın'dan televizyon sektörüne ağır gönderme.!

Etiler’de bir ayakkabı mağazasında objektiflere takılan Engin Günaydın’ın tanınmamak için vazgeçilmez aksesuarı olan şapkasını kafasından çıkarmadığı görüldü.

 

Olumlu tepkiler

Göz hizasına kadar indirdiği şapkasıyla karşısında gazetecileri görünce şaşırıp hızlıca mağazadan çıkan Günaydın, yeni dizisinden olumlu tepkiler aldığını söyledi.

 

''Uyarlama olmayan proje yok''

Canlandırdığı Galip Derviş’in farklı ve komik bir karakter olduğunu söyleyen Günaydın, dizinin Amerika’dan ekrana uyarlandığı sorularına ise “Evet uyarlama ama ekrana baktığınızda televizyon şovları, diziler ve birçok format yurt dışından alınıyor. Ekranda uyarlama olmayan proje yok ki” diye cevap verdi.

 

Bugün yeni bölüm var!

 

Başrollerinde Engin Günaydın, Algı Eke, Ersin Korkut ve Orhan Güner’in oynadıkları, ilk bölümü geçtiğimiz hafta ekrana gelen ve izleyicilerden tam not alan yeni komedi polisiye dizisi “Galip Derviş” bu akşam ikinci ve yeni bölümü ile ekrana geliyor.

 

Sürpriz isimler!

 

Dizinin bu bölümüne, Esra Dermancıoğlu ve Mustafa Uğurlu da konuk oyuncu olarak katılıyor.

 

Neler olacak?

 

Amerika’da 2002 - 2009 yılları arasında 8 sezon yayınlanan ve izlenme rekorları kıran, Altın Küre ve Emmy ödüllü “Monk” dizisinin uyarlaması olan “Galip Derviş”in bu akşam ekrana gelecek bölümünün konusu şöyle;

 

Galip Derviş, eski müfettiş Mithat Akman’ın ortadan kaybolan eşini bulmak için gönüllü olur. Ancak kendisinden evvel meşhur falcı Şuşu, merhumun cesedini esrarengiz bir şekilde buluverir. Görünüşe göre kadın basit bir trafik kazası sonucu ölmüştür. Ancak Derviş, her zamanki gibi şüpheci davranarak, işin aslını ortaya çıkarmaya kararlıdır.

[reklam]

İzleri sürerek müfettişin karısını öldürmüş olabileceğini düşünse de, ‘şüphelinin’ konumundan dolayı Emniyet’tekiler Derviş’i temkinli olması için uyarmaktadır. Derviş’in çıkış noktası falcı Şuşu’dur ancak, Şuşu’nun iddia ettiği gerçeküstü hikayeler Derviş’i çileden çıkarmaktadır.

 

Galip Derviş 2. bölüm fragmanı için tıklayın

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin