Erkenci Kuş'un Emre'si Birand Tunca'dan diziye veda paylaşımı...

Ekranların sevilen dizisi Erkenci Kuş geçtiğimiz akşam izleyicilerine veda etti.

Merve Mutlu
07 Ağustos 2019 - 11:09
Yeni Bölüm

Star TV ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş geçtiğimiz akşam yayınlanan 51. bölüm ile izleyicilerine veda etti. Dizinin sevilen oyuncuları da 51 bölüm boyunca kendilerini yalnız bırakmayan izleyicileri için veda paylaşımı yaptı. 

19-08/07/erkenci-kus.jpg

Can ve Sanem aşkının anlatıldığı romantik komedi dizisi, mutlu bir sonla yaptığı finalde tüm sevenlerini hem güldürdü hem ağlattı. Finaliyle de kendisinden söz ettiren dizide, Can'ın kardeşi Emre karakterini canlandıran Birand Tunca, dizinin sevenlerine veda mesajı yayınladı.  

19-08/07/birand.png

Tunca yayınladığı paylaşımda; "Bu akşam son kez Erkenci Kuş!
Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma, set ekibinden tanıdıgım güzel kalpli insanlara, bizleri hiç bir hafta yalnız bırakmadan destekleyen Erkenci Kuş izleyecilerine kısacası herkese çok teşekkür ederim..." diyerek izleyiciye veda etti...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin