Bir Cumhuriyet Şarkısı'nda Atatürk'ü canlandıran Ertan Saban'dan ilk kareler yayınlandı!

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği 'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminde Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıran oyuncu Ertan Saban'ın ilk kareleri basınla paylaşıldı. Bir Cumhuriyet Şarkısı'nın konusu ne? Bir Cumhuriyet Şarkısı oyuncuları kimler? Bir Cumhuriyet Şarkısı ne zaman vizyona girecek? Bir Cumhuriyet Şarkısı hangi dönem? Ertan Saban kimdir?

Volkan Usta
29 Nisan 2024 - 13:21
Kültür Sanat

BKM’nin yapımcılığında ve Yağız Alp Akaydın’ın yönetmenliğinde, BKM yazı ekibinin kaleme aldığı “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminde yer alan oyuncu Ertan Saban’ın merakla beklenen ilk kareleri yayınlandı.

İlk Türk kadın opera sanatçısı Nimet Vahid Hanım'ı Birce Akalay'ın canlandırdığı filmin oyuncu kadrosunda Salih Bademci, Ahmet Rıfat Şungar, Melis Sezen, Şifanur Gül, Mehmet Özgür, Emre Karayel, Bensu Soral ve Okan Yalabık gibi oyuncular da yer alıyor. 

1930’lu yıllar Türkiye’sini ve genç Cumhuriyeti anlatan, güçlü kadrosu ve merakla beklenen hikayesi ile Bir Cumhuriyet Şarkısı filminin 29 Ekim’de vizyona girmesi planlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin