resim yok
28 Eylül 2011 - 00:00

 

BURCU’YA BAKAR BAKMAZ ÇOCUKLARIMIN ANNESİNİ GÖRDÜM
 
Eşiniz Burcu Kara’yla ilk tanışmanızda sizi etkileyen ne oldu?
 
- Sessizliği, durgunluğu... Hayat tecrübeme dayanarak da söylüyorum bunu, bence bir insan ne kadar sessiz, durgun gözükürse o kadar özgüvenli demektir. Asla çekingenlikten bahsetmiyorum bu arada.
 
Aşık olmak için bu tek başına yeterli bir sebep mi?
 
- Her an aşık olabilirsiniz, ben aşık olduğumu değil, hayat arkadaşımı bulduğumu anladım. Bu başka bir şeymiş. Garip bir duygu; Burcu’yu gördüğüm zaman daha önce hiç kimseye karşı hissetmediğim bir şeyi hissettim, çocuklarımın annesi olduğunu gördüm. Tarif etmek zor ama ben hayat arkadaşımı bulduğumu ve bu süreçte aşık olduğumu anladım.
 
Peki nasıl tanıştınız, her şey bir anda mı gelişti?
 
- “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisindeki senaryo yazarımız Hilal Saral’ın eşinin kafe açılışında tanıştık. Bir süre görüştük, birbirimizi tanımaya başladık. Sonra beraber Ankara’ya gittik, doğup büyüdüğüm mahalleyi gösterdim, çocukluğumu anlattım. “Ben çocukluğumu burada geçirdim, şu anda seninle buradayım ve hayatımın bundan sonrasını da seninle geçirmek istiyorum” dedim. Sonrasında da hemen evlendik.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin