Exxen Leyla ile Mecnun 2.Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Exxen Leyla ile Mecnun 2.sezon ne zaman yayınlanacak belli oldu mu? Dizinin yeni sezon çekimlerinin çoktan bittiğini biliyoruz ama peki yayın tarihi belli mi?

Exxen Leyla ile Mecnun bomba gibi başladı. Dizinin 8 yıl sonra geri dönmesinden mi yoksa eski kadronun aynen devam ettirilmesinden mi bilinmez ama Exxen’in en ilgi çeken yapımı da Leyla ile Mecnun oldu. Fakat tabii ki televizyon yapımından farklı olarak dijital yapımda bir bölüm sınırlaması durumu söz konusu oldu. İlk sezon sadece 10 bölüm olarak geldi. Ama dizi tutunca yeni sezonlar için de hazırlıklar hemen başladı. Exxen Leyla ile Mecnun 2.sezon ne zaman yayınlanacak bu da merak ediliyordu.

Çünkü dizinin henüz birinci sezonu bitmeden, ikinci sezon çekimleri başlamıştı. İkinci sezon çekimlerinin de kısa süre önce tamamlandığı açıklandı. Peki dizinin yeni sezonunun yayını ne zaman yapılacak?

Exxen Leyla ile Mecnun 2.Sezon Ne Zaman Geliyor?

Dizinin çekimleri çoktan bitti ama ilk sezonda olduğu gibi yeni sezon hemen yayınlanmıyor. Bu konuda henüz yapılmış resmi bir açıklamanın da olmadığını biliyoruz. Buna karşın sağlam kaynaklardan gelen iddialara göre dizinin 2.sezonunun yılbaşında başlaması durumu söz konusu olabilir.

Yeni sezonun Ocak ayı gibi başlayacağı ev aranın çok uzatılmayacağı söyleniyor. Ama dediğimiz gibi kesin bilgiler için resmi açıklamaları ve yeni sezon tanıtımlarını da beklememiz gerekecek.

21-12/03/exxen-leyla-ile-mecnun-1.jpg

Şu an için yeni sezonun kaç bölüm olacağı konusunda da bazı bilgiler olduğunu ekleyelim. Exxen Leyla ile Mecnun 2.sezon, tıpkı birinci sezon da olduğu gibi 10 bölümden oluşacak.

Dizinin bölüm sürelerinde de herhangi bir değişiklik yapılması beklenmiyor. Bölüm sürelerinin yine 1 saat gibi bir civarda olması söz konusu olacak. Peki devam sezonları gelecek mi derseniz evet beklenti devam sezonlarının da geleceği yönünde.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin