Exxen Leyla ile Mecnun 2.sezon Yayın Tarihi Açıklandı

Exxen Leyla ile Mecnun 2.sezon yayın tarihi netlik kazandı. Exxen üzerinden yeni sezonun fragmanı bile yayınlandı. Peki yeni sezon ne zaman yayınlanıyor?

Leyla ile Mecnun, Exxen platformuna öyle bir giriş yaptı ki platformun en çok izlenen dizilerinden biri oldu. Dizinin bu şekilde izlenmeye devam ettiği sürece, yeni sezonlarının da çekilmeye devam edeceğini biliyoruz. Bu noktada yapım ekibinin hızlı davrandığı ve 2.sezon için çoktan çekimlere başladığı da biliniyor. Exxen Leyla ile Mecnun 2.sezon yayın tarihi bile ortaya çıkmış durumda.

Yeni sezon için yıllarca beklemeye hatta aylarca beklemeye bile gerek kalmadı. Aslında Ocak ayında yeni sezon yayınlanır deniyordu ama yapım elini biraz daha çabuk tutmuş gibi gözüküyor.

Exxen Leyla ile Mecnun 2.Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Hem Exxen platformu üzerinden yapılan paylaşımda hem de Twitter üzerinden yapılan paylaşımda dizinin yeni sezonunun 31 Aralık günü yayınlanacağı duyuruldu. Gibi 2.sezon için de aynı gün açıklaması yapılmıştı.

Bu demek oluyor ki Exxen platformunda da bir yılbaşı kutlaması olacak. Hem Gibi 2.sezon yayınlanacak hem de platformun en çok ilgi çeken bir başka yapımı olan Leyla ile Mecnun 2.sezonu yayınlanacak.

Exxen Leyla ile Mecnun 2.sezonun yayın stili noktasında ise herhangi bir değişiklik beklemiyoruz. Yine her hafta yeni bölümler yayınlanarak yapım devam edecek. Belki yılbaşı şerefine ilk hafta iki bölüm gelir ama genel olarak dizinin her hafta devam ettiğini göreceğiz.

21-12/16/exxen-leyla-ile-mecnun-2sezon-yayin-tarihi-4.jpg

Bölümlerin de yine kısa olmaması bekleniyor. 1 saat ve 1 saat üzerinde bölüm süreleri bekliyoruz. Exxen Leyla ile Mecnun 3.sezon gelecek mi derseniz de şu an beklenti devam sezonlarının da geleceği yönünde. Şimdilik iddialarda yapımın en az 5 sezon devam edeceği söylenmekte. Ama bu sadece iddialara yansıyan bir durum.

İzleme oranları yüksek devam ederse, sezonlar peşi sıra gelmeye devam edecektir. Sezonların bölüm sayılarında değişiklik olur mu bilemeyiz. Biraz da hikaye kısmına bağlı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin