Film serisi uyarlaması The Purge ekran macerasına nasıl başladı? The Purge reytingleri

The Purge dizisi bu hafta ekran macerasına başladı. İlk sezonu 10 bölümden oluşacak dizi uzun soluklu olacak mı? The Purge ilk bölüm reytingleri nasıl çıktı?

Aynı isimdeki film serisinden uyarlanan gerilim türündeki "The Purge" dizisi 04 Eylül'de ekran macerasına başladı.

THE PURGE İLK BÖLÜMÜYLE SINIFI GEÇTİ!

Dizinin "What Is America?" isimli açılış bölümünün reytingleri belli oldu. The Purge ilk bölümüyle reytinglerde geçerli not aldı.

Anthony Hemingway'in yönetmenliğini üstlenip James DeMonaco'nun senaryosunu kaleme aldığı dizi Showbuzz tarafından duyurulan canlı yayın+aynı gün verilerine dayanarak USA Network ekranlarındaki ilk bölümünde 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.55 reyting ve 1.39 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

18-09/07/the-purge-dizisi.jpg

The Purge bu sonuçla birlikte Salı günü kablolu kanallar arasındaki programlarda 18-49 yetişkin yaş kategorisinde Mayans MC, mini dizi The Bobby Brown Story ve SmackDown! Live'in ardından günü dördüncü sırada tamamladı.

Dizinin elde ettiği rakamlar Mayans MC kadar yüksek olmasa da kanalın kendi içindeki dizilerle kıyaslandığında ilk bölüm reytinglerinin Suits, Queen of the South ve The Sinner gibi dizilerin birçok bölümünden daha yüksekte olduğu görülüyor.

18-09/07/the-purge-lili-simmons.jpg

The Purge için tek sorun yeni dizilerin birçoğunun ekran macerasına başlamasının ardından haftadan haftaya reyting grafiğinin düşüş göstermesi. Özellikle korku-gerilim türündeki yapımlarda bu eğilim daha sık görülmekte. Bakalım, The Purge, reytinglerinde istikrarlı bir grafik yakalayabilecek mi...

Dizi, sezonun ikinci bölümü "Take What's Yours" ile 11 Eylül'de kaldığı yerden devam edecek.

The Purge 1. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin