Final yapması beklenen Yargı dizisinden 3. sezon mu geliyor? Yükselen reytingler dizinin kaderini değiştirdi...

Pazar akşamlarının yıldızı Yargı dizisi, final kararından vaz mı geçti? Yargı dizisi ne zaman final yapacak? Yargı dizisi 3. sezonu çekecek mi? Yargı 60. bölüm fragmanı izle! Yargı 59. bölümde neler oldu? Yargı Ceylin kimdir? Yargı Ilgaz kimdir? Pınar Deniz kimdir? Kaan Urgancıoğlu kimdir?

2 sezondur her Pazar izleyicisinin evine konuk olan Yargı dizisinin bu sezon final yapması bekleniyordu. Fakat düşmesi beklenen reytinglerin aksine artışa geçmesi final kararının sorgulanmasına sebep oldu... İşte haberin detayları!

23-04/04/yargi_581.jpg

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerinde yer aldığı reyting rekortmeni Yargı dizisinin büyük izleyicisi kitlesi, dizinin final yapmasına izin vermedi. Sema Ergenekon'un güçlü kaleminden çıkan sürükleyici senaryosu, dizinin finaline sayılı bölümler kalmışken reytinglerini daha da yükselmesine sebep oldu.

YAPIM İKNA OLURSA YARGI KALDIĞI YERDEN DEVAM!

Bu artış göz ardı edilmedi ve dizinin final kararının ertelenmesi, 3. sezonun da çekilmesi için Kanal D, Ay Yapım ile görüşme düzenledi. Oyuncuların, kanalın, Sema Ergenekon'un ve yapımcının ortak kararı doğrultusuyla dizinin kaderi tekrardan şekillenecek...

Yargı 59. bölümde neler oldu? 60. bölümde neler olacak?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin