FOX isim değişikliğini muhteşem bir geceyle kutladı!

Türkiye’nin lider kanallarından FOX, 12 Şubat Ana Haber bülteninde isim değişikliği yaparak, yayın hayatına “NOW” ismiyle devam edeceğini açıklamıştı. 13 Şubat Salı akşamı Divan Kuruçeşme’de düzenlediği büyük bir lansman partisiyle de bu değişimi ve yeni ismini kutladı.

Volkan Usta
14 Şubat 2024 - 20:18
Kültür Sanat

Her sezon izleyiciyle buluşturduğu zengin içeriğiyle çok sevilen FOX, 12 Şubat’ta yeni ismi “NOW” ile izleyicilerle buluşmaya başladı. Kanal, isim değişikliğini dün akşam muhteşem bir geceyle kutladı.

Geceye katılanlar arasında kanalın ünlü oyuncuları Duygu Sarışın, Sitare Akbaş, Hamdi Alkan, Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Şebnem Hassanisoughi, Sezer Arıçay, Rojbin Erden, Seray Özkan, Hilal Altınbilek, Nesrin Cavadzade, Ezgi Eyüboğlu, Timur Acar, Esra Dermancıoğlu, Burak Sergen, Cemal Hünal, Yağız Can Konyalı, Onur Saylak, Erdal Özyağcılar, Neslihan Yeldan, Müge Bayramoğlu, Biran Damla Yılmaz, Ayça Bingöl, Cansu Tosun, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Bestemsu Özdemir, Eren Ören, Nilsu Berfin Aktaş, Murat Aygen, Erdem Kaynarca yer alıyorken, haber yüzlerinden Selçuk Tepeli, Gülbin Tosun, Ezgi Gözeger ve Merve Yıldırım, ekran yüzlerinden ise Kadir Ezildi, Beyza Şekerci ve Memet Özer ile medya sektöründen de birçok önemli isim davetliler arasındaydı.

Çağla Şıkel’in açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner sahneye konuşması için davet edildi ve Soner, değişimin sadece kanalın ismiyle sınırlı olacağını tekrardan dile getirdi. 

GECENİN CANLI PERFORMANSI ZEYNEP BASTIK!

Son yıllarda Türkiye’nin en öne çıkan seslerinden Zeynep Bastık gecede muhteşem bir performans sergiledi. Sahnede en popüler şarkılarını söyledikten sonra gecenin “yenilenme” konseptine gönderme yaparak, geçmişten günümüze eskimeyen ve en çok sevilen şarkıları yorumlayıp misafirlere unutulmayacak bir gece yaşattı.

2007 yılından bu yana yayınladığı dizi, film, program ve tarafsız yayıncılığı ilke edinen haberleriyle Türkiye’nin en çok izlenen kanallarından olan FOX, 12 Şubat Pazartesi akşamından itibaren yoluna yeni ismi NOW ile devam etmeye başladı. İsim değişikliği ile beraber kanalın içerik ve yayın politikalarında hiçbir değişiklik olmayacağı, değişimin sadece kanalın ismiyle sınırlı olacağı önemle vurgulanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin