Fox yeni dizilerinden birinin daha fişini çekti! Hangi yapım final kararı aldı?

Fox'un başrollerinde Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'ın yer aldığı Kader Bağları dizisinin sonu geliyor. Peki Kader Bağları neden final yapıyor? Kader Bağları dizisi ne zaman bitiyor? Kader Bağları dizisi kaçıncı bölümde ekrana veda edecek? Kader Bağları dizisinin reytingleri nasıl? Kader Bağları dizisinde kimler rol alıyor? Kader Bağları dizisinin konusu ne? Kader Bağları dizisi nerede çekiliyor? Serkan Çayoğlu kimdir? Ayça Ayşin Turan kimdir?

Volkan Usta
17 Ekim 2023 - 13:53
Kültür Sanat

FOX reytingi düşük diziler için flaş final kararları almaya devam ediyor. Büyük beklentiyle sezona başlayan dizilerden biri daha final yapıyor. İşte detaylar!

23-10/17/kader-baglari_2-9-1696581224.jpg

Fox'ın başrollerinde Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'ın yer aldığı yeni dizisi "Kader Bağları" kısa zamanda reyting kurbanı olmuş gibi gözüküyor. Kanalın ilk bölümden itibaren düşük reyting alan dizisi için final kararı çıktı.

Diziler.com Reyting Raporu'na Göre;

23-10/17/kb.PNG

Yapımını Süreç Film, yapımcılığını İnci Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu’nun üstlendiği Kader Bağlarıözellikle Cumartesi günü TRT 1'de Gönül Dağı ile Atv'de Kardeşlerim dizilerinin karşısında savaşını kazanamayacak gibi gözüküyor. 

İlk bölümü 30 Eylül'de yayınlanan ve bu hafta 4. bölümüyle ekrana gelecek dizinin 5. bölümde final yapacağı tahmin ediliyor.

23-10/17/yeni-proje.jpg

Kader Bağları 4. Bölümüyle Cumartesi günü saat 20.00'de Fox'ta...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin