Fox'un farklı hikayesiyle ekrana gelecek yeni dizisi Kirli Sepeti'nin 2. tanıtımı yayınlandı!

Fox'un başrollerinde Ayça Bingöl ile Serkay Tütüncü gibi isimlerin yer aldığı yeni dizisi Kirli Sepeti'nin yeni tanıtımı paylaşıldı. Peki Kirli Sepeti dizisinin çekimleri ne zaman başlıyor? Kirli Sepeti dizisi ne zaman yayınlanacak? Kirli Sepeti dizisi uyarlama mı? Kirli Sepeti dizisinin konusu ne? Kirli Sepeti dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Kirli Sepeti dizisi nerede çekilecek? Ayça Bingöl kimdir? Serkay Tütüncü kimdir? Ceren Moray kimdir?

Volkan Usta
01 Eylül 2023 - 09:30
Kültür Sanat

Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu’nun üstlendiği, FOX’un merakla beklenilen dizisi Kirli Sepeti’nin yeni tanıtımı yayınlandı. İlk tanıtımıyla sosyal medyada büyük ses getiren Kirli Sepeti, ikinci tanıtımıyla da uzun süre adından söz ettireceğini garantiliyor.

23-08/31/kirli-sepeti-5.JPG

İddialı ve güçlü hikayesiyle dikkat çeken dizinin kadrosunda; Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçer, Deniz Sarıkaş, Nihan Doğa ve Serhat Kılıç ve Devrim Yakut gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

23-08/31/kirli-sepeti-4.JPG

İstanbul'un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını; yukarıdakiler ve aşağıdakiler arasındaki büyük uçurumu konu alan dizide; aşkın, sırların, yalanların ve bütün bunlara inat sırt sırta vermiş üç kadının; bazen ağlatan, bazen de güldüren hikayesiyle Kirli Sepeti, çok yakında FOX’ta.

23-08/31/kirli-sepeti-2.PNG

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin