Fox'un sevilen dizisi Adım Farah merakla beklenen yeni sezonuna bu akşam başlıyor!

Engin Akyürek ve Demet Özdemir’i başrollerinde buluşturan, ilk sezonuyla büyük bir başarı elde eden FOX’un sevilen dizisi Adım Farah bu akşam yeni sezonuyla izleyicisine kavuşuyor. Peki Adım Farah 14. bölümde neler yaşandı? Adım Farah'ın 2. sezonda neler olacak? Adım Farah dizisinin konusu ne? Adım Farah dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Adım Farah dizisi nerede çekiliyor? Adım Farah izle! Adım Farah 14. bölüm izle!

Volkan Usta
27 Eylül 2023 - 12:05
Kültür Sanat

Engin Akyürek ve Demet Özdemir’i başrollerinde buluşturan, ilk sezonuyla büyük bir başarı elde eden FOX’un sevilen dizisi Adım Farah’ın 2. sezonu bu akşam başlıyor.

İLGİLİ İÇERİK

ADIM FARAH’IN YENİ SEZON SOSYAL MEDYA AFİŞİ YAYINDA!

Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in başrollerinde buluştuğu, yeni sezonuyla bu akşam izleyiciyle buluşacak olan Adım Farah’ın sosyal medya afişi yayınlandı. Başarılı oyuncular Engin Akyürek, Demet Özdemir, Fırat Tanış ve Feyyaz Duman’ın yer aldığı afiş, sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu; Deniz Dargı, M. Cem Görgeç ve S. Cenk Boğatur’un birlikte kaleme aldıkları dizi, güçlü hikayesiyle bu sezon da çarşamba günlerinin vazgeçilmezlerinden olacağının sinyalini verdi.

23-09/27/adim-farah_-sosyal-medya-afisi.jpg

TAHİR, BAMBAŞKA BİR FARAH’LA KARŞILAŞIYOR

Geçtiğimiz sezon iddialı kadrosu ve heyecan dolu senaryosuyla adından söz ettiren dizi bu sezon da hikayesiyle nefes kesecek. Mehmet'in komaya girmesi sebebiyle hapise giren Tahir,  özgürlüğüne kavuştuğunda bambaşka bir Farah'la karşılaşır. Behnam tarafından kıskıvrak yakalanan Farah, Behnam'dan ve yapabileceklerinden ölümüne korkarak Tahir'i boşanmak istediğine ikna etmeye  çalışır. Çocukluğundan  beri kendisine acımasız davranan, onu bir canavara çeviren hayat; Tahir için Farah ve oğlu sayesinde bir süreliğine iyi gitmiş, sanki bahtı yüzüne gülmüştür. Huzurlu bir evin, mutlu bir ailenin, kendisini seven bir kadının düşüdür bu. Şimdi bu düşün paramparça olmasına izin mi verecektir?

Adım Farah yeni sezonuyla bu akşam saat 20.00'de FOX'ta başlıyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin