Fox'un yeni dizisi Çirkin'in afişi paylaşıldı! Dizi ne zaman ekrana gelecek?

MedYapım Fox ekranlarına dizi projelerini getirmeye devam edecek gibi gözüküyor. Peki MedYapım'ın sıradaki dizisi ne? MedYapım hangi dizileri Fox ekranlarında yayınlanacak? Çirkin dizisinin konusu ne? Çirkin dizisi ne zaman, nerede yayınlanacak? Kopuk dizisinin konusu ne? Kopuk dizisi ne zaman ekrana gelecek? Küçük Anne dizisinde kimler rol alacak? Küçük Anne dizisinin konusu ne, çekimleri ne zaman başlıyor?

Volkan Usta
04 Eylül 2023 - 16:25
Kültür Sanat

MedYapım‘ın FOX’a hazırlayacağı ve çekimleri Adana’da gerçekleşecek “Çirkin” dizisinin teaser afişi paylaşıldı. 

23-09/04/f5lu-utwuaa0fjo-1693834146.jpeg

Oyuncu kadrosu henüz belli olmayan “Çirkin” bir genç kızın yaşadığı etkileyici değişimi konu alacağı gelen bilgiler arasında. Ayrıca dizinin istenen oyuncu kadrosu kurulamadığı için rafa kaldırıldığı gündeme gelmişti. MedYapım "Çirkin" dizisi yerine kod adı "Kopuk" ve yine kod adı "Küçük Anne" olan iki diziyi de gündeme aldığı öğrenilmişti. Her iki dizinin de oyuncu görüşmeleri devam ediyor.

Ayrıca MedYapım Fox ekranlarında bu sezon “Bambaşka Biri”, “Yabani”, “Adım Farah” ve “Hudutsuz Sevda” dizilerini yayınlayacak. Ayrıca “Kirli Sepeti” için izlenme durumlarına göre yine kanalın boş bir günü tercih edilecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin