Fox'un yeni dizisi Dokuz Oğuz'un oyuncu kadrosu tamamlandı!

Fox'un yeni dizileri arasında konuşulan Dokuz Oğuz dizisinden detaylar gelmeye başladı. Dokuz Oğuz dizisi ne zaman başlayacak? Dokuz Oğuz dizisi oyuncuları kimler? Dokuz Oğuz dizisinin konusu ne? Dokuz Oğuz dizisinden fragman yayınlandı mı? Dokuz Oğuz dizisinin tüm detayları burada!

Fox'un dikkat çeken dizilerinden biri olmaya hazırlanan Dokuz Oğuz dizisi şimdiden merak konusu oldu. Kasım ayında Eskişehir'de çekimleri başlayacak olan Dokuz Oğuz dizisinin oyuncu kadrosu da yavaş yavaş netleşmeye başladı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Gold Film'in Fox için çekeceği Dokuz Oğuz dizisinin oyuncu kadrosunda üç oyuncuyla anlaşmalar sağlandı.

Dokuz Oğuz dizisinin oyuncuları kimler?
Kubilay Aka lakabı “Karanlık” olan yüzbaşıyı, Yasemin Allen “Tomris Albay”ı, Tuncer Salman da dizinin kötü adamını oynayacak.

Dizide “Karanlık Yüzbaşı” lakaplı Batur rolüne Kubilay Aka hayat verecek. Batur’un partneri Bilge’yi Deniz Işın oynayacak. Batur’un dedesini ise çok değerli bir isim canlandıracak; Mehmet Çevik…. Hasan dede rolüyle seyirci karşısına çıkacak olan usta oyuncu son olarak 2 sezon “Benim Adım Melek” dizisinde oynamıştı.

Diziye son olarak ise Volkan Keskin "Timur", Serhan Onat “Boran” ve Rami Narin “Yiğit” karakteriyle katıldı. 

Dokuz Oğuz dizisinin konusu nedir?

Şimdiden merak uyandıran Dokuz Oğuz dizisini usta kalem Süleyman Çobanoğlu yazıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda birçok unutulmaz projede emeği olan Cem Akyoldaş oturacak.

Geçen günlerde Tuğba Aytaş’la evlilik yolunda ilk adımını atan Dağhan Külegeç, “Dokuz Oğuz” dizisiyle anlaştı. Külegeç dizide “Ercan Korkut” karakterine hayat verecek. Eskişehir’de çekilecek olan ve 20 Kasım’da sete çıkması planlanan dizi için daha önce Kubilay Aka, Yasemin Allen,Tuncer SalmanDağhan Külegeç ve Deniz Işın ile anlaşma yapılmıştı.

20 Kasım’da sete çıkması planlanan dizi ile ilgili detaylar geldikçe sayfamızda paylaşacağız.

Takipte kalın...

Tuncer Salman kimdir?

İLGİLİ İÇERİK

Yasemin Allen kimdir?

İLGİLİ İÇERİK

Kubilay Aka kimdir?

İLGİLİ İÇERİK

Dağhan Külegeç kimdir?

İLGİLİ İÇERİK

Deniz Işın kimdir?

İLGİLİ İÇERİK

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin