FOX’un yeni dizisi ‘Gaddar’dan özel bir sahne yayınlandı!

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ı kadrosunda buluşturan ‘Gaddar’dan ön izleme yayınlandı. Çağatay Ulusoy Gaddar dizisinde mi rol alacak? Gaddar dizisi nerede yayınlanacak? Gaddar dizisinin konusu ne? Gaddar dizisinde kimler rol alacak? Gaddar dizisinin kadın başrolü kim oldu?

Volkan Usta
16 Ocak 2024 - 21:43
Kültür Sanat

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ı bir araya getiren FOX’un Ay Yapım imzalı yeni dizisi ‘Gaddar’ için geri sayım devam ediyor. 19 Ocak Cuma akşamı ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkacak olan diziden özel bir sahne yayınlandı.

Senaryosunu Hürer Ebeoğlu kaleme aldığı, Sinan Öztürk’ün yönetmen koltuğunda oturduğu diziden yayınlanan özel sahnede Dağhan’ın Onur Saylak’ın hayat verdiği ‘Müdür’ karakteriyle ilk tanışma anları yer alıyor.

Sıradan bir adamın bir kahramana, giderek bir efsaneye dönüşmesini konu alan ‘Gaddar’da ailesini toplamaya uğraşıp, aşık olduğu kadını geri kazanmaya çalışırken kendini merhametsizlerle çevrelenmiş ve bir gaddara dönüşmüş bulacak olan Dağhan’ın hikayesi anlatılıyor.

Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Gaddar 19 Ocak Cuma ve her cuma 20:00’de FOX’ta!

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin