Framed! A Sicilian Murder Mystery dizisinin 2. sezonu olacak mı? Netflix duyurdu!

Netflix'in İtalya yapımı suç-komedi dizisi "Framed! A Sicilian Murder Mystery"den haber var! Incastrati 2. sezon olacak mı sorusunun cevabı belli oldu! Detaylar...

Netflix'in İtalya yapımı suç-komedi dizisi "Framed! A Sicilian Murder Mystery"den haber var!

INCASTRATI'YE 2. SEZON ONAYI GELDİ!

Sevilen komedyenler Salvatore Ficarra ve Valentino Picone (Striscia la notizia) ikilisinin başrolleri paylaştığı dizi resmi 2. sezon onayını aldı.

Yeni sezon onayı gelişmesi Netflix Italia resmi sosyal medya hesaplarından başroldeki isimlerin yer aldığı bir video eşliğinde duyuruldu.

22-01/31/incastrati-2-sezon.png

Orijinal ismi "Incastrati" olan İtalya yapımı dizinin 6 bölümden oluşan 1. sezonu 28 Ocak 2022 Cuma tarihinden itibaren Netflix Türkiye platformundan izlenebiliyor.

Incastrati'nin 2. sezonunun ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil.

"INCASTRATI" KONUSU

Dizi kısaca; kendilerini tesadüfen bir cinayet mahallinde bulan iki bahtsız televizyon teknisyeninin, şüpheli duruma düşmemek için attıkları her adımda başlarını daha çok belaya sokmasını konu ediniyor.

22-01/31/incastrati-2-sezon-afis.jpeg

Framed! A Sicilian Murder Mystery'nin oyuncu kadrosu Salvatore Ficarra (Salvo) ve Valentino Picone (Valentino) ile birlikte Anna Favella (Ester), Marianna Di Martino (Agata), Tony Sperandeo (Tonino Macaluso), Maurizio Marchetti (Portiere Martorana), Mary Cipolla (Mamma Antonietta) ve Sergio Friscia'dan (Sergio) oluşuyor.

"Incastrati" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin