Friends'in özel bölüm çekimleri başlıyor!

Friends'in özel bölümü ne zaman?

Merve Mutlu
10 Mart 2021 - 18:05
Kültür Sanat

Friends hayranlarının yıllardır beklediği haber gerçek olmuş ve bir süre önce "Friends'in yıldız oyuncularının HBO Max'te yayınlanacak bir saatlik özel bölüm için Warner Bros ile anlaştığı duyurulmuştu. Koronavirüs nedeniyle çekimleri ertelenen özel bölüm için takvim belirlendi. 

 21-03/10/f.png

David Crane ve Marta Kauffman tarafından yaratılan ve 10 sezon süren Friends dizisinin özel bölümünün çekimlerinin Nisan ayında başlayacağı öğrenildi. 1 saatten oluşacak tek seferlik özel bölümün çekimleri için önümüzdeki Nisan’da Los Angeles’a gideceğini ve özel bölümü güvenli şekilde çekmenin bir yolunu bulduklarını söyleyen dizinin Ross Geller'ı  David Schwimmer, yeniden buluşma etkinliğinde kimin ev sahipliği yapacağı sorusuna “Kim olduğunu söyleyebilir miyim bilmiyorum. Ellen değil, Billy Crystal değil. Kim olmadığını söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

Friends'in özel bölüm çekimleri başlıyor!

21-03/10/friends.png

HBO Max, özel bölümün çekimlerini geçen yıl Hollywood’daki stüdyoların korona virüsü salgını nedeniyle kapatılmasından dolayı ertelemişti. Yayın haklarını eline alan HBO Max’te yayınlanacak bölümde orijinal tüm ekip yer alacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin