Gain Duran 2. sezon Gelecek mi?

Gain'in sunduğu dizilerden biri olan Duran için final zamanı geldi. Dizinin ilk sezonunun tamamlandığı açıklandı. Peki, Duran 2.sezon gelecek mi?

Yakın zamanda yayınlanmış bir gençlik dizisi olan Duran yapımı için ilk sezon sona erdi. Gain, projeyi duyurduğunda kaç bölüm yayınlanacak bilmiyorduk ama zaten çok uzun bir sezon olması beklentisi yoktu. Dizinin ilk sezonu 9 bölüm ve bir de özel bölüm sonrasında son buldu. Şimdi merak edilen Gain Duran 2.sezon gelecek mi kısmı.

Zira ilk sezona bakacak olursak epey bir kısa. Gerçi dijitalde genelde projeler kısa tutuluyor ya orası da ayrı mesele.

Gain Duran 2. Sezon için Durum ne?

Dizinin ilk sezonunda Mustafa, Celal ve ana karakterimiz olan Duran karakterinin verdikleri mücadeleyi gördük. Dizi ilgi çekti çekmedi şu an net değil ama ikinci sezon durumu hala açıklanmadı.

Yönetmek Yunus Ozan Korkut’un da bu konuda kesin bir açıklama yapmadığı görülüyor. Başarılı yönetmen de ikinci sezon için şu an belli değil, birçok faktöre bağlı gibi bir cevap vermiş.

22-03/02/duran-2sezon-2.jpg

Dizinin devam sezonunun gelmesi ve bu konuda yeni bir duyuru yapılması durumunda yine paylaşımlar yaparız ama şu an kesin olan tek şey ilk sezonun sona ermiş olması.

Zaten başta da söylediğimiz gibi son dönemde dijitale yapılan işlerin çok kısa sürmesi eleştiriliyor. Televizyon dizileriyle kıyaslayacak olursak, dijitaldeki diziler sanki tüm sezon bir bölümmüş gibi geliyor. Tabii ki orası da ayrı bir tartışma konusu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin