Galip Derviş'te bir sürpriz konuk oyuncu daha!

Galip Derviş'te seksi komşu!

resim yok
21 Şubat 2014 - 11:00
Yeni Bölüm

Galip Derviş'te seksi komşu!

Azra Akın, bu hafta 'Galip Derviş'e konuk oluyor...

Akın, Kanal D'de Cumartesi gecesi ekrana gelecek bölümde zeki, kurnaz ve çekici bir kadın olan 'Gülten' karakterini canlandıracak.


Gülten, çıkma teklifini aylardır reddettiği Derviş'in komşusu Hayri'ye sonunda 'Evet' diyor.  Gülten vakit kaybetmeden evlenmek niyetinde.  İşin aslı ise işlenen cinayetlerden ortaya çıkıyor.

İşte detaylar:

 

SÜRPRİZ KONUKLARA DEVAM

Kanal D'nin başrollerini Engin Günaydın, Algı Eke, Ersin Korkut ve Orhan Güner'in paylaştıkları, sevilen komedi polisiye dizisi 'Galip Derviş'e bu hafta (22 Şubat Cumartesi), Azra Akın konuk oyuncu olarak katılıyor

 

KARAKTERİ

Azra Akın konuk oyuncu olarak yer alacağı bu bölümde; zeki, kurnaz ve oldukça çekici bir kadın olan 'Gülten Kazanır' karakterini canlandıracak.[reklam]

NELER YAŞANACAK?

Derviş'in (Engin Günaydın) oturduğu eve yakın bir büfede çalışan Gülten, kendisine hemen her hafta çıkma teklif eden ama aylardır reddettiği Derviş'in komşusu Hayri'nin flört teklifine sonunda evet der.

Gülten bir anda Hayri'ye tutulmuş gibidir ve vakit kaybetmeden onunla evlenmek ister.

İşin aslı ise ancak, art arda işlenen cinayetlerden sonra Derviş ve Hülya'nın (Algı Ekte) olaya dahil olmasıyla açıklığa kavuşacaktır

 

RANDEVU: CUMARTESİ

'Galip Derviş', sürprizlerle dolu yeni bölümü ile Cumartesi akşamı saat 23.15'te Kanal D'de ekrana gelecek.

 

 

'GALİP DERVİŞ' 34. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin