Game of Thrones 7. sezon 3. bölüm ne zaman?

Game of Thrones'un 63. bölümü olan yedinci sezon üçüncü bölümün ismi "The Queen's Justice". 30 Temmuz Pazar akşamı ekranlara gelecek yeni bölümde neler yaşanacak?

Volkan Küçükel
25 Temmuz 2017 - 16:31
Yeni Bölüm

Game of Thrones'un yedi bölüm sürecek yedinci sezonunun ikinci bölümünü de geride bıraktık.

Hafta sonunda izleyicilerle buluşan "Stormborn" isimli bölüm yine çok konuşuldu. Önümüzdeki hafta ekranlara gelecek bölümle birlikte sezonu neredeyse yarılamış olacağız.

GAME OF THRONES 7. SEZON 3. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Bu arada gelecek hafta ekranlara gelecek sezonun üçüncü bölümden yeni fragman paylaşıldı. 30 saniye süreli bu fragmanı alt yazılı olarak haberimizin sonunda izleyebilirsiniz.

Aynı zamanda dizinin 63. bölümü olan yedinci sezon üçüncü bölümünün ismi "The Queen's Justice". 30 Temmuz Pazar akşamı ekranlara gelecek yeni bölümde neler yaşanacak?

Yeni bölümde Daenerys (Emilia Clarke) bölümün ilgi odağı olurken; Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) ise hatalarından ders çıkarmayı öğrenmeye başlıyor.

17-07/25/game-of-thrones-7-sezon-3-bolum.jpg

FRAGMANDA HEYECANLANDIRAN GÖRÜNTÜLER

Senaryosu David Benioff & D. B. Weiss ikilisince yazılan; Mark Mylod'un yönetmenliğini üstlendiği bölümün fragmanında ise heyecan ve merak uyandıran görüntüleri izliyoruz.

Savaş hazırlıklarını hızlandıran ve harekete geçen Daenerys "Ben Yedi Krallık'a hükmetmek için doğdum ve hükmedeceğim" diyip inancını gösterirken; Euron Greyjoy'un büyük bir coşkuyla karşılandığını görüyoruz.

Cersei "Savaş çoktan başladı. İlk kanı döktüm" derken fragmanın sonunda Jon Snow ve Daenerys Targaryen'in karşılaşmasına tanıklık ediyoruz.

İşte heyecan ve sürprizlerle dolu yeni fragmandan görüntüler...

"Game of Thrones" 7. sezon 3. bölüm fragmanı (Türkçe altyazılı):

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin