Game of Thrones yapımcısından dikkat çekici iki yeni dizi: Doing Good ve Concordia

Frank Doelger, The Swarm'ın ardından ZDF için iki yeni dizi daha hazırlıyor! Doing Good ve Concordia dizilerini tanıyalım...

Game of Thrones yürütücü yapımcılarından Frank Doelger, Gangs of London yazarı Peter Berry ve The Frankenstein Chronicles yazarı Mike Walden, Almanya'nın ZDF kanalı için iki yeni dizi geliştiriyor!

DOELGER'DEN YENİ DİZİ PROJELERİ GELİYOR!

Beta Film ve ZDF Enterprises ortak girişimi Intaglio Films'te yaratıcı direktör olarak görev yapan Frank Doelger liderliğinde Alman kanalı için İngiliz dilinde hazırlanan dizilerin ismi "Doing Good" ve "Concordia" olarak duyuruldu.

19-11/11/frank-doelger.jpg

Şimdi bu dizilerle ilgili ilk detaylara bakalım:

"DOING GOOD" KONUSU

Mike Walden'ın (The Frankenstein Chronicles, U Want Me 2 Kill Him) senaryosunu kaleme aldığı Doing Good'un hikayesi; kurgusal insan hakları örgütü Cyrus'un dünyasında Berlin ve New York arasında geçerken, düşman bölgedeki operasyonları için örgütün içine sızan devlet görevlilerinin yaşadıklarına odaklanıyor.

"CONCORDIA" KONUSU

Mike Walden'ın senaryosunu kaleme aldığı, Azınlık Raporu (Minority Report) ve Person of Interest tarzında gerilim türündeki Concordia'nın hikayesi ise; milyonlarca kameranın vatandaşların hayatlarının her yönünü izleyen üstün bir yapay zeka sistemine bağlandığı ve şüpheli suçların oluşmadan önlendiği bir dünyada geçmekte.

Silahlardan arındırılmış bir şehir ve sınıf cinayet oranı... Concordia'nın eteklerinde bir ceset bulununcaya kadar! İlk bakışta inceleme ve soruşturma gerektirmeyen kolay çözümlenebilir bir tutku suçu gibi görünen vaka giderek derinleşir ve oldukça karanlık bir komplo ortaya çıkmaya başlar.

19-11/11/zdf-enterprises-logo.jpg

Doelger, Friedemann Goez (Atlantic Crossing, Hudson & Rex) yapımcılığındaki her iki dizinin yürütücü yapımcılığını üstleniyor.

Frank Doelger'in ekolojik bilim-kurgu, gerilim romanı "The Swarm"ın (Sürü) ZDF kanalı için İngilizde dilinde hazırlanan dizi uyarlamasının geliştirme çalışmalarına devam ettiğini de hatırlatalım. Tüm projeler için senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin