Game of Thrones'un yıldızı Emilia Clarke Star Wars filminde!

Game of Thrones'ta Daenerys Targaryen karakterine hayat veren Emilia Clarke, Han Solo'nun gençlik dönemini anlatacak Star Wars spinoff filminin oyuncu kadrosuna katıldı.

Game of Thrones'un Daenerys Targaryen'i Emilia Clarke 'Millennium Falcon' yolcusu!

HBO'nun son yıllara damga vuran dünya çapında meşhur dizisi Game of Thrones'un ilk sezonundan bu yana Daenerys Targaryen karakterine hayat veren aktris dizide yakaladığı popülerliği fırsat buldukça sinema sektöründe de kullanıyor.

HAN SOLO FİLMİNDE!

Variety'nin haberine göre güzel oyuncu, Han Solo'nun gençlik dönemini anlatacak Star Wars spinoff filminin oyuncu kadrosuna katıldı. Ana kadın karakteri canlandıracak Clarke'ın rolü hakkında şimdilik elimizde detay mevcut değil.

16-11/20/emilia-landscape.jpg

Şu sıralar gelecek yaz yeni sezonu ile dönecek Game of Thrones'un 7. sezon çekimleri ile meşgul olan Clarke, sene başında çekimlerin başlamasıyla Han Solo filminin setine geçiş yapacak.

Bu arada Game of Thrones'tan Star Wars evrenine geçiş yapan ilk ismin kendisi olmadığını da belirtelim. HBO'nun fantastik serisinde Brienne of Tarth karakterini canlandıran Gwendoline Christie geçtiğimiz sene vizyonda olan Star Wars: The Force Awakens'ta Captain Phasma'yı canlandırmıştı.

KADRODAKİ DİĞER İSİMLER

Yeni film projesinde, orijinal Star Wars üçlemesinde Harrison Ford'un hayat verdiği Han Solo'nun gençliğini Alden Ehrenreich canlandıracak. Orijinal seride Billy Dee Williams'ın canlandırdığı Landro Calrissian'a ise Atlanta'nın yıldızı Donald Glover hayat verecek.

16-11/20/emilia-clarke-star-wars-alden-glover.jpg

Phil Lord ve Christopher Miller ikilisinin yönetmenliğini üstleneceği film, ana hikayeden bağımsız olarak ilerleyen bir akışa sahip olacak.

NE ZAMAN VİZYONDA OLACAK?

Star Wars: Rogue One gibi Star Wars: A New Hope'un prequel’i niteliğinde olan filmin 25 Mayıs 2018'de vizyona girmesi planlanıyor.

Han Solo spinoff filminde sizce Clarke hangi karaktere hayat vermeli?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin