Gelin dizisinin 12. Bölümünde bu hafta neler yaşanacak?

Kanal 7’nin iddialı dizisi Gelin, bu hafta iki bölümle birden ekranda olacak. Çarpıcı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla çok sevilen dizinin 12. bölümü 13 Nisan Cumartesi saat 19.00’da, 13. bölümü ise 14 Nisan Pazar akşamı saat 19.00’da soluksuz izlenecek. Gelin dizisi ne anlatıyor? Gelin dizisinde kimler oynuyor? Gelin hangi kanalda, hangi günler yayınlanıyor?

Volkan Usta
13 Nisan 2024 - 10:26
Yeni Bölüm

Yapımcılığını FYM Film Yapım Merkezi'nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Taner Tunç'un oturduğu ve senaryosunu Ayla Hacıoğulları ile Vilmer Özçınar'ın kaleme aldığı Gelin dizisi, hafta sonu ekrana gelecek yeni bölümleriyle merakla bekleniyor. Gelin’in bu haftaki bölümlerinin konusu şöyle:

Hançer’e öfkelenen Cihan, hışımla konağa gider. Planının işe yaramadığını görünce şaşıran Mukadder, oğluna neler olduğunu sorar ancak sert bir yanıt alır. Annesine bir daha işine karışmamasını söyleyen Cihan, “Senin kafanda kurduğun plana göre olmayacak! Tüp bebek yapacağız” diyerek Mukadder’i şaşkına çevirir. Ertesi sabah Gülsüm, kahvaltı götürmek için eski eve gidince Hançer’in bavulunu da alıp evi terk ettiğini fark eder. Gülsüm’den haberi alan Beyza, bu haberi büyük keyifle herkesle paylaşır. Cihan, hiçbir şey demeden bir hışımla evden çıkar.

Bir yandan Hançer’i takip ettiren Cihan, diğer taraftan onun parayı alıp kaçtığını düşünerek boşanma işlemlerini başlatmaya karar verir. Hançer ise perişan bir halde deniz kenarındaki bankta oturmuş, çaresizce ne yapacağını düşünmektedir. Tüm olanlardan habersiz konağa Hançer’i görmeye giden Derya, Mukadder’den Hançer’in evden gittiğini öğrenir. Mukadder’in küçük düşürücü sözleri karşısında altta kalmayan Derya, tehditler savurur.

Cihan ise bu sırada Hançer’in yanına bir erkeğin gittiğini öğrenmiştir. Hançer’e öfkesi iyice artan Cihan’ın sözleri yine serttir: “Kimse benim şerefimle oynayamaz. Oynarsa bedelini öder.” Talya Çelebi, Cenay Türksever, Betigül Ceylan, Çisel Kuşkan, Sidal Damar, Kutay Şahin, Ekrem Bozgül, Can Tarakçı, Ceren Yüksekkaya, Deniz Değirmenci, Yasemin Yeşilgöz, Günnur Adıgüzel, Elif Çapkın, Güneş Ebrar Özgül, Türker Kantar ve Arif Nazım gibi oyuncuların yer aldığı “Gelin” dizisinin 12. ve 13. bölümleri herkesi ekran başına kilitleyecek…

Gelin, 12. bölümüyle 13 Nisan Cumartesi akşamı saat 19.00’da Kanal 7’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin