Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12. Bölüm reytinglerde kaçıncı oldu?

Show TV’nin Perşembe akşamları ekrana gelen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12. bölüm yayınlandı! Gelsin Hayat Bildiği Gibi 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak? Sadi ve Songül arasında neler olacak?

Volkan Usta
07 Ekim 2022 - 09:31
Kültür Sanat

SHOW TV’nin ilgiyle takip edilen BKM imzalı dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibinin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Sadi ile Songül’ün omuz omuza çatışmaya girdiği aksiyon dolu anların nefes kestiği tanıtımda Nevzat’ın “Senin annen öldü Araz” sözleri dikkat çekiyor.

 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 12.Bölümünde Neler Yaşandı?

Sadi ve Songül, Serdar’ın yanına gitmek için yola çıktıklarında Semih Başkomiser’le karşılaştı. Semih Başkomiser, Yılan kod adlı gizli bir operasyon kapsamında Kırdarlar Lojistik’in peşinde olduğunu söyledi. Songül’e işbirliği teklif etti ancak Sadi bu operasyonda Songül’le birlikte olmakta ısrar edince ikili Yılan operasyonunun bir parçası oldu. Gizem köşkteki yeni yaşamına alışmaya çalışırken Aslı’nın ortadan kaybolması Türkan ve Gizem’in yüreğini ağzına getirdi. Aslı’yı yolda görüp köşke getiren Mert, Gizem ve annesinin başını büyük bir dertten kurtardı. Gizem ve Mert artık duygularını gizlemeyi bırakıp arkadaşlıklarını bir ileri boyuta taşıdı.

22-10/07/gelsin-hayat-bildigi-gibi-2-1665124802.jpg

Okula el ele gelen ikiliyi gören Araz ve Aylin neye uğradığını şaşırdı. Derya’nın defterini tesadüf eseri bulan Mert’in ablasına “Emin kim?” diye sormasıyla Derya büyük bir şok yaşadı. Mert’in ablasının gönlünde birinin olmasına karşı sıcak tavrı Derya’ya derin bir nefes aldırdı. Songül’ün başarılı işlere imza atması Serdar’ın gözünden kaçmadı. Serdar, Songül’ü organize şubeye, kendi ekibine aldı.

22-10/07/gelsin-hayat-bildigi-gibi-3.jpg

Songül organize şubeye geçtiği için ne kadar mutlu olsa da Songül’ün her an tehlikeyle burun buruna olması ihtimali Sadi’nin hiç hoşuna gitmedi. Çiftin tartışmasına şahit olan ev sahipleri Mahinur, Sadi ve Songül’ü evlilik koçu olan yeğeniyle görüşmeye ikna etti. İkili psikoloğun yaptığı test sayesinde daha da yakınlaştı.

22-10/07/gelsin-hayat-bildigi-gibi-6.JPG

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Reytinglerde Kaçıncı Oldu?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi12. bölümüyle ABC1 20+'da 4.90 izlenme oranı (rating) 12.66 izlenme payı (share), TOTAL’de 4.30 izlenme oranı (rating) 11.92 izlenme payı (share), AB'de 3.88 izlenme oranı (rating) 11.55 izlenme payı (share) elde etti. Bölüm etiketi #Payaslılar 13 saat 25 dakika, #GelsinHayatBildiğiGibi etiketi Twitter Türkiye’de 1 saat 25 dakika boyunca TT listesinde yer aldı.

22-10/07/gelsin-hayat-bildigi-gibi-5.jpg

Gelsin Hayat Bildiği Gibi, yeni bölümüyle 13 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de.

 İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin 13. Bölümden nefes kesen fragman!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin