Gelsin Hayat Bildiği Gibi 14.bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu!

Show Tv'nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi 14.bölümüyle ekrana geldi. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 15.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak? Sadi öğrencilerini kurtarabilecek mi?

Volkan Usta
21 Ekim 2022 - 09:14
Kültür Sanat

Show TV’nin BKM imzalı perşembe akşamlarına damga vuran dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ dün akşam yayınlanan heyecan dolu yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Bir şüpheliden tek başına ifade almaya giden Songül, arabada patlamaya hazır bir bomba olduğunu fark etti ve Sadi’ye haber verdi. Nefesleri kesen bu anların sonunda Sadi Payaslı, son anda Songül’ü kurtarmayı başardı.

22-10/21/gelsin-hayat-bildigi-gibi-2-1666340330.jpg

SOSYAL MEDYA BU HAFTA DA #GELSİNHAYATBİLDİĞİGİBİ DEDİ!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi14. bölümüyle ABC1 20+'da 6.03 izlenme oranı (rating) 16.16 izlenme payı (share), TOTAL’de 4.93 izlenme oranı (rating) 13.75 izlenme payı (share), AB'de 4.26 izlenme oranı (rating) 13.37 izlenme payı (share) elde etti.

22-10/21/gelsin-hayat-bildigi-gibi-2.jpg

#GelsinHayatBildiğiGibi etiketi Twitter Türkiye’de 5 saat 25 dakika boyunca TT listesinde yer aldı. Ekranların fenomen karakteri haline gelen Sadi Payaslı da dün akşam sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu.

22-10/21/ghbg14_7.jpg

‘GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ’NİN 14. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Son anda Serdar’ın gelip Najat’ı vurmasıyla gerçeğe çok yaklaşan Songül, eline geçirdiği en büyük tanığı kaybetmiş oldu. Serdar bunun bir yanlış anlaşılma olduğunu söylese de gerçek amacının Najat’ı ortadan kaldırmak olduğu Songül’ü olay yerinden uzaklaştırdıktan sonra ortaya çıktı.

22-10/21/gelsin-hayat-bildigi-gibi-3-1666340674.JPG

Semih’e karşı zor durumda kalan Songül, Najat’ın ölmeden önce söylediği cümleyle Kırdarların bu işin aslında görünen kısmı ve üstlerinde birilerinin olduğunu anladı. Semih, Songül’ü bundan sonra daha dikkatli olması için uyardı.

22-10/21/gelsin-hayat-bildigi-gibi-1.jpg

Aysel Hoca’nın bir hediyesiyle Songül ve Sadi arasında kıskançlık tartışması yaşandı. Bu tartışma sonunda Songül, Sadi’nin geçmişiyle ilgili söylediği söze takıldı. Songül, daha önce hiç doğum günü kutlamamış olan eşi için sürpriz bir doğum günü kutlaması hazırladı.

22-10/21/ghbg14_3.jpg

Songül’ün sürpriziyle bir anda herkesi karşısında gören Sadi, büyük bir mutluluk yaşadı. Derya ve Kıvanç’ın da katıldığı kutlamada ikiliyi gören Sadi şaşkınlık yaşadı. Serdar’ın son anda işinin çıkmasıyla bir şüpheliden yalnız başına ifade almaya giden Songül, kendisini hiç beklenmedik bir noktada buldu. Songül’ün yanına koşan Sadi, ikisini de son anda kurtardı.

22-10/21/dsc02253.JPG

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!

Gelsin Hayat Bildiği Gibinin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. “Kıvanç, organ tüccarı Suskun Ramazan’ın yanındaki Kıvanç” sözlerinin seyirciyi şoke ettiği tanıtımda Sadi, Derya’yı Kıvanç’tan uzak durması için uyarıyor. 12-B sınıfına silahlı baskın düzenlenmesi gerilimi artırırken patlayan silah sesi dikkat çekiyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle 27 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin